SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Bilete de colecție | Steagu’ – CSO Plopeni | Et. 12

2 min read

Chiar dacă am lansat campania de bilete online UMPLEM STADIONUL TINERETULUI prin care ne propunem să acoperim costurile de organizare și alte cheltuieli pentru susținerea activității sportive de la SR Brașov, continuăm și seria biletelor de colecție, dar cu modificări de regulament. Citește mai jos cum poți intra în posesia biletelor.

Robert Elek vă prezintă Etapa 12

Primul joc oficial de acasă din 2021 îl are în prim plan pe nou-venitul Robert Elek, atacantul care a marcat primul gol la prima atingere în primul meci oficial pentru Steagu’, la Odorheiu Secuiesc. 2-2 în deplasare, grație dublei sale ne-a readus în joc și în lupta pentru locul secund.

Cum poți intra în posesia biletului de colecție?

Sunt 2 variante. Acum sau la finalul returului.

ACUM. Toți cei care au cumpărat minim 20 bilete la meciului SR Brașov – CSO Plopeni vor primi gratuit biletul de colecție, drept mulțumire pentru eforturile de ajutor. Desigur, toți cei care au cumpărat 20 bilete vor intra automat și într-o tombolă pentru a câștiga un tricou original semnat de căpitanul echipei, Horia Popa.

FINALUL RETURULUI. Nu condiționăm pe nimeni în a obține biletele de colecție din ultimele 4 meciuri din retur (cu Plopeni, Astra II Giurgiu, KSE Târgu Secuiesc și Corona). Astfel, vom pune la finalul returului toate cele 4 modele de bilet de colecție, la pachet sau individual, conform acelorași condiții de anul trecut, cu donație minimă de 5 lei.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari