temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Optimi VPL Champions League SR Brasov esports 1907 Fenerbahce espo

Optimi VPL Champions League: SR Brașov – 1907 Fenerbahçe Espor

Astăzi avem meci special de eSports în VPL Champions League, acolo unde echipele oficiale de gaming ale cluburilor SR Brașov și Fenerbahçe S.K. se vor întâlni în cel mai așteptat duel al începutului de an pentru familia stegară. 

SR Brașov eSports vs. 1907 Fenerbahçe Espor
13 ianuarie, ora 23:30

Meșterii cu consola în mână ne reprezintă cu succes la nivel internațional în cel mai popular joc online: FIFA20/21. SR Brașov eSports s-a calificat în premieră în optimile VPL Champions League acolo unde va înfrunta una dintre favoritele la trofeu, pe 1907 Fenerbahçe Espor, campioana Turciei și ocupata locului 3 în ediția precedentă VPL Champions League de fotbal virtual în format 11v11.

Declarația managerului SR Brașov eSports

Adrian Colbaș, managerul proiectului SR Brașov eSports, pe care l-a preluat în primăvara anului trecut și ne-a încântat cu jocuri în perioada de stare de urgență, ne-a declarat: „Dacă îmi spunea cineva în aprilie când acest proiect a luat naștere că vom ajunge să fim în primele 16 echipe din VPL Europa și că vom câștiga și un trofeu în mai puțin de un an, i-aș fi spus că e cel puțin un visător. Meciul din 13 ianuarie este un moment istoric pentru noi, suntem mai motivați ca oricând! Jucătorii vor să răsplătească susținerea fantastică a suporterilor noștri din tribunele virtuale printr-un joc bun care să îi facă mândri. Fener sunt o echipă 100% profesionistă și va încerca să demonstreze asta încă din debutul partidei. Vă așteptăm pe toți să ne susțineți în număr cât mai mare, iar noi vom da dovadă de curaj și vom ține Steagul Sus!”

SR Brasov eSports Champions League 2020 2021 grupe FIFA20

Evoluția SR Brașov eSports înainte de optimi

SR Brașov eSports este la primul sezon în cupele europene, după ce în campionatul național a terminat pe locul secund și a câștigat Cupa României la FIFA20. În grupele VPL Champions League a obținut o calificare istorică în faza optimilor, terminând în grupe pe locul secund cu 10 puncte, 3 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri.

Majestic CF 0-1 SR Brașov eSports
CDR Santanense Esports 2-1 SR Brașov eSports
SR Brașov eSports 0-4 Trivellato eSports
SR Brașov eSports 1-0 Majestic CF
SR Brașov eSports 0-0 CFR Santanense Esports
Trivellato eSports 0-1 SR Brașov eSports

SR Brasov eSports 1907 Fenerbahce eSpor optimi VPL Champions League FIFA21

Evoluția 1907 Fenerbahçe Espor înainte de optimi

1907 Fenerbahçe Espor este parte din echipa profesionist de gaming a clubului turc, care conține jucători de FIFA21, Counter-Strike, League of Legends, dar și multe alte jocuri. Este unul dintre cele mai importante cluburi din mediul esports, urmărită de peste 50.000 de persoane. 1907 Fenerbahçe Espor este campioana Turciei în campionatul VPL 11v11, ocupanta locului 3 în ediția precedentă VPL Champions League și una dintre pretendentele la trofeu în sezonul 2020-2021. În faza grupelor au terminat pe primul loc cu 14 puncte, 4 victorii și 2 egaluri.

Optimile SR Brașov eSports – 1907 Fenerbahçe Espor, ÎN DIRECT

Meciul de astăzi va fi comentat de Sergiu Șerban și transmis în direct pe pagina de Facebook SR Brașov eSports și pe canalul YouTube Steagu’TV, fluierul de start fiind la ora 23:30. Vă invităm pe toți să fiți alături de stegarii noștri care vor încerca să producă surpriza în Europa în rândurile pasionaților de esports.

SR Brașov – 1907 Fenerbahçe Espor
13 ianuarie, ora 23:30

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro