SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică Steagu’ – new FC Brașov

3 min read

După ce duminică s-au antrenat pe „Tineretului”, în această seară, jucătorii de la SR Braşov au avut, la Tărlungeni, ultima şedinţă de pregătire înainte de al doilea meci oficial al sezonului, cel cu noul FC Braşov, din turul trei al Cupei României, programat pentru ziua de marți, de la ora 17.30. 

  • BILETE ONLINE 
  • BILETE FIZICE SE VOR GĂSI ÎN ZIUA MECIULUI LA STADION. CASELE SE DESCHID LA ORA 14:30;
  • TREI CENTRE DE TESTARE RAPIDĂ ANTI-COVID VOR FI DISPONIBILE ÎN PARCAREA DINSPRE FARTEC ÎNCEPÂND CU ORA 14:00;
  • SUPORTERII VACCINAȚI, CARE AU TRECUT DEJA PRIN BOALĂ, CARE DEȚIN UN TEST NEGATIV NU MAI VECHI DE 72 ORE, AU NEVOIE DE ADEVERINȚĂ ȘI UN ACT DE IDENTITATE;
  • COPIII SUB 18 ANI NU AU NEVOIE SĂ SE TESTEZE, DAR VOR TREBUI SĂ PREZINTE UN ACT DE IDENTITATE ÎMPREUNĂ CU BILETUL;
  • COPIII SUB 14 ANI AU ACCES GRATUIT DOAR ÎNSOȚIȚI DE UN ADULT ȘI CU UN ACT DE IDENTITATE.


La antrenament au fost prezenţi şi câţiva fani, dar şi managerul general Ciprian Jurubescu, cel care a vrut să discute cu fotbaliştii înainte de acest joc important. 


„Suntem un grup modest, un grup tânăr şi mi-am dorit să le transmit băieţilor un mesaj de unitate şi încurajare pentru meciul de marți şi pentru sezonul de Liga a 3-a care bate la uşă. Cred că avem un lot de calitate. Avem jucători de valoare, dar şi tineri de mare perspectivă, care au deja şi o experienţă la nivelul Ligii 3. În ceea ce priveşte meciul de mâine, am vrut să colaborăm cu cei de la FC Braşov Steagul Renaşte. Domnul Mărginean mi-a propus să facem un protocol de colaborare privind organizarea. Ajutorul este unul reciproc şi l-am acceptat cunoscând şi procedurile greoaie prin care trec ei în acest moment în ceea ce priveşte finanţarea. Asta apropo de orgoliile de care am tot fost acuzați în trecut. Pe de altă parte, faptul că au acceptat ca toţi banii din încasări să revină SR Braşov, dat fiind că noi vom suporta toate costurile de organizare, este un mesaj din partea dânşilor că au înţeles care este echipa iubită şi unde merge sprijinul fanilor din acest oraş. Mă bucur că acest subiect este tranşat înainte de startul sezonului. Sper să avem o colaborare corectă. Noi vom înţelege eşalonul superior în care evoluează FC Braşov, cât timp şi ei vor înţelege importanţa SR pentru comunitatea braşoveană”, a declarat managerul Ciprian Jurubescu. 

Tibi Ghioane, antrenorul SR Braşov, a menţionat: „E greu de spus ce va fi mâine. Noi ne vom juca şansa şi vom da totul pe teren. Mi-aş fi dorit să avem mai mult timp de pregătire, dar vom încerca să trecem peste şi să facem un meci bun”.

„Stegarii” au eliminat în turul doi al Cupei României pe Kids Tâmpa, după un meci de înaltă tensiune disputat pe ICIM (3-3 după 120 de minute, 5-4 după lovituri de departajare) și caută acum să dea lovitura startului de sezon cu o nouă calificare în turul patru, după cea din ediția precedentă.

Creat de stegari pentru stegari