SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Steagu’ – FC Odorheiu Secuiesc

2 min read
Ștefan Răchișan în acțiune în meciul cu Odorhei de pe 31 august. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Stegarii se pregătesc să încheie o săptămâna intensă, în care au întâlnit liderul Seriei a V-a din Liga 3, CS Blejoi, și echipa de ligă secundă CSC 1599 Șelimbăr în turul 3 al Cupei României. Deși rezultatele în aceste meciuri nu au fost de partea noastră, jocul bun arătat de galben-negri ne oferă perspective de optimism pentru confruntarea cu FC Odorheiu Secuiesc.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 17 septembrie 2022 – stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)
  • ora de start: 17:00
  • biletele: 10 lei la T2 (copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit); 30 și 50 lei în Zona Family (vezi detalii și cum poți rezerva locul), 50 lei Fotolii
  • casele de bilete se deschid la ora 15:50
  • abonații își for putea ridica abonamentele-card de la casele de bilete

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

În ultimul meci de campionat, din etapa a 3-a, FC Odorheiu Secuiesc a pierdut pe teren propriu cu 2-1 în fața Cetății Râșnov. Cu o victorie și două înfrângeri, echipa harghiteană se clasează acum pe locul 6. Stegarii, în schimb, ocupă locul 7, având aceeași linie de clasament, dar golaveraj 3-5, față de 7-6 al adversarilor de sâmbătă. Echipa de sub Tâmpa a jucat la mijlocul săptămânii în Cupa României, fiind eliminată în turul 3 de CSC 1599 Șelimbăr, la capătul unui meci în care stegarii au arătat lucruri îmbucurătoare, în ciuda scorului sever.

ULTIMA DATĂ CÂND S-AU ÎNTÂLNIT

Brașovenii și harghitenii se reîntâlnesc pe stadionul Silviu Ploeșteanu la două săptămâni după thriller-ul din turul 2 al Cupei României, când echipa suporterilor stegari a revenit de la 0-2 pentru a câștiga în minutele suplimentare cu 3-2.

Bogdan Căucă transformând penalty-ul din minutul 90+7 pentru a face scorul 3-2. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

A fost prima victorie oficială din istoria stegarilor contra celor de la Odorhei. Meciul de sâmbătă, caracterizat de antrenorul Florin Dîrvăreanu ca fiind unul decisiv, va opune o echipă brașoveană obligată să adune puncte contra unui adversar la fel de flămând și, în plus, motivat și de dorința revanșei după eliminarea din Cupă. Așadar, o întâlnire tare, la care așteptăm suporterii să ne fie alături pentru a-i purta pe băieți spre o nouă victorie.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari