SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Sepsi OSK – SR Brașov

1 min read

Meci decisiv la Sf. Gheorghe

În ultima etapă a campionatului Ligii 3, Seria a 5-a, echipa noastră va avea un meci decisiv pentru accederea în barajul de promovare în eşalonul superior.

Mâine, de la ora 15.00, „stegarii” vor juca la Sf. Gheorghe, cu Sepsi II şi trebuie să obţină acelaşi rezultat pe care îl va reuşi CS Blejoi în duelul de pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc pentru a termina pe locul secund.

Despre confruntarea de mâine, antrenorul Liviu Nicolae a declarat: „Este un joc care din fericire pentru noi are miză. Avem un scop precis, acela de a reuşi calificarea în barajul de promovare. Cunoaştem adversarul, am urmărit această echipă de mai multe ori în ultimul timp. Caută să ducă repede mingea în terenul advers unde să dezvolte acţiuni periculoase. Am observat că partida a fost mutată pe terenul 2. Vreau să cred că este doar o decizie pentru a menaja terenul central. Pe terenul 2, unul de dimensiuni mai reduse, va trebui să fim mai atenţi mai ales la acordarea fazelor fixe, cornere sau lovituri libere din preajma careului. Am mare încredere în băieţi. În ultimele două jocuri au demonstrat că pot mai mult decât au arătat. Şi-au recâştigat încrederea, pasiunea, dorinţa de a performa. Pentru ei ar fi o performanţă să ajungem în acest baraj de promovare”.

Creat de stegari pentru stegari