SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Atletic 0-4 Steagu’ | Am împodobit Bradu

2 min read

Cu un lot de numai 14 jucători deplasat în ziua meciului la sud de Piteşti, “stegarii” ştiau că orice alt rezultat în afara victoriei contra penultimei clasate Atletic Bradu ar altera grav feng shui-ul finalului de an.

Am fost la Bradu şi ne-a plăcut împreună cu Subway Republicii 
Un oraş, o echipă.

Băieţii în galben-negru au avut nevoie de un pic de timp pentru a se adapta pe terenul sintetic de la Bradu. Odată scăpaţi de efectele unei mari ocazii a verzilor, “stegarii” au punctat în minutul 15 prin Horia Popa, în urma primei faze pe care şi-au creat-o la poarta adversă.

Peste doar un minut, gazdele puteau reface egalitatea dacă şutul numărului 7 ar fi fost mai plasat.

În minutul 22, Boţia i-a făcut pe argeşeni să regrete şi mai mult impreciziile anterioare, finalizând cu un şut din prima, din zona centrală a careului mare, pasa lui Cocan venită în urma unei faze iniţiată de recuperarea căpitanului Răzvan Damian şi în care a mai fost implicat şi Sorin Strătilă.

O intervenţie hocheistică a lui Iulică Moldoveanu în situaţie de unu-contra-unu a negat gazdelor revenirea în joc, balanţa marilor ocazii fiind echilibrată de Cocan, al cărui şut de la 14 metri s-a dus razant cu stâlpul drept al porţii.

Au evoluat: 1. Iulian Moldoveanu – 5. Ciprian Răduţoiu, 15. Răzvan Damian (c), 22. Raul Toader, 25. Adrian Voicu – 25. Sorin Strătilă, 14. Florin Stângă, 3. Daniel Dumbravă – 17. Horia Popa, 9. Vlad Boţia, 7. Cristi Cocan

Au mai intrat: Alex Avram în locul lui Boţia şi Carlo Danciu în locul lui Popa

Startul reprizei a doua a avut parte de o anumită dominare a gazdelor, dar fără vreo presiune deosebită la poartă noastră.

La puţin timp după împlinirea unei ore de joc (min. 63), recent intratul Alex Avram a marcat golul meciului, finalizând o acţiune colectivă printr-un şut superb de la 25 de metri.

“Muntele” Avram a fost în prim-planul altor două mari ocazii, un-doiul cu Strătilă în careul de 16 metri fiind finalizat de SS cu un şut pe lângă, iar lovitura liberă de pe la 30 de metri fiind respinsă de Keita de sub transversală.

Toader a închis tabela în minutul 85, fiind cel mai alert jucător din careu după ce şutul lui Damian a fost respins de defensiva gazdelor la 6-7 metri de poartă.

___

Doar egalul de la Roşiori ne-a stricat procentajul de 100% în deplasări toamna aceasta.

Adăugând celor două puncte scăpate printre degete acolo măcar încă trei din totalul de 13 pierdute pe teren propriu… Aşa, vom ierna pe locul patru, cu linia de clasament 9-2-4, golaveraj 31-18, 29 de puncte – la cinci distanţă de primul loc.

#SteagulRenaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari