SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

ACSM Codlea – atentat la imbatabili, partea a 2-a | Avancronică + info deplasare

2 min read

“Stegarii” se deplasează sâmbătă, 28 aprilie 2018, la Codlea, pentru meciul cu echipa locală ACSM – echipă neînvinsă încă pe teren propriu în acest retur. Şi în prima parte a campionatului situaţia prezenta caracteristici similare, codlenii câştigând primele cinci meciuri înainte de a fi răpuşi pe “Silviu Ploeşteanu” cu un categoric 5-1.

[ÎN TUR]

Meciul din 23 septembrie 2017 (etapa a 6-a) se prezenta în acel moment drept cel mai solicitant al zilelor de debut, dat fiind că ne vizita o echipă ce obţinuse victorii pe linie şi primise numai două goluri.

Deşi “stegarii” s-au dezmorţit mai greu, deschizând scorul abia în minutul 32, prin Alin Damian, au reuşit după aceea să controleze jocul de o manieră spectaculoasă, dubla lui Horia Popa şi golurile marcate de Rusu şi Cocan risipind toate emoţiile dinaintea primului fluier.


[DESPRE ADVERSAR]

Dacă n-ar fi fost pentru sincopele surprinzătoare din etapele 16 şi 18, când au pierdut cu 1-3 la Berivoi şi cu 0-3 pe ICIM în faţa ACS-ului, codlenii ne-ar fi primit şi sâmbătă din postură de echipă neînvinsă în retur.

Au jucat până acum două meciuri pe teren propriu, cu Colţea (1-0) şi Avântul Dumbrăviţa (5-0), singura deplasare din care au reuşit să plece cu ceva fiind chiar partida din etapa anterioară, când au remizat 1-1 cu Prietenii Rupea.

În urma acestor rezultate, alb-ablaştri ocupă locul 6, cu 11 victorii, 3 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 45-22. Au primit doar şase goluri pe stadionul lor de la poalele Măgurei, iar din cele zece meciuri jucate acolo au cedat puncte doar în faţa Preciziei (1-2) şi Interului din Tărlungeni (0-1).

Din cele 45 de goluri, cele mai multe au fost reuşite de Ciprian Tăgârţă – 7 – acelaşi om care în tur, la scorul de 3-0, l-a învins pe Mutu în minutul 86. În retur a marcat un hattrick în victoria contra Dumbrăviţei, şi a salvat punctul săptămâna trecută la Rupea.

[DESPRE DEPLASARE]

Stadionul “Măgura” se află în spatele magazinului Lidl, imediat după sensul giratoriu de la intrarea în oraş.

Pentru meciul care va începe la ora 11:00, puteţi ajunge în localitate prin mai multe metode, microbuzele care pleacă din Autogara 1 (de la Gara Mare) fiind o soluţie excelentă. Drumul durează aproximativ 30 de minute şi există două opţiuni pentru a ajunge la timp la meci, busul de la ora 9:30 (ajunge în Codlea la 9:56) şi cel de la 10:00 (ajunge la 10:26).

Maşinile personale sunt de asemenea o modalitate, întâlnirea suporterilor având loc în autogara de la stadionul nostru începând cu ora 9:30, plecarea fiind programată în jurul orei 10:00 – 10:15.

Pentru cei extrem de matinali şi nerăbdători, trenul Regio de la ora 7:05 (ajunge la 7:30) este variantă ideală de a explora frumuseţile oraşului Codlea înainte de meci.

Orice alegeţi, important este să ne vedem acolo!

Pe curând

Creat de stegari pentru stegari