SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Abonamente “stegare” pentru retur

2 min read

La meciul test de pe ICIM cu CS Ciorogârla (miercuri, 20 februarie, ora 14:00), clubul nostru va prelansa abonamentele-brăţări pentru returul sezonului 2018-2019.

Preţul unei brăţări va fi de 100 de lei la T2 şi T1, şi 300 de lei la Fotolii, aceasta urmând să-i garanteze posesorului acces la toate cele şapte meciuri pe care copiii oraşului le vor disputa în retur pe teren propriu.

Brăţările au fost realizate în ediţie limitată (200), conceptul fiind de a suda uniunea dintre club şi suporterii graţie cărora clubul există. Cu alte cuvinte, odată pusă la mână, sistemul de prindere nu va permite brăţării să fie dată jos până la finalul acestui retur istoric, în care vom utiliza cel mai tânăr lot competiţional din istoria “stegară”!

Materialul din care sunt realizate brăţările este unul rezistent la apă, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji pentru deteriorarea acesteia.

În eventualitatea în care se întâmplă să aveţi probleme tehnice cu brăţara-abonament sau să nu o puteţi purta permanent din motive obiective generate de natura serviciului, dar totuşi doriţi să o aveţi în colecţia voastră galben-neagră, vă vom pune la dispoziţie un tichet clasic de acces, în urma unei solicitări trimisă ca mesaj privat pe pagina noastră oficială de Facebook.

Utilizaţi cu încredere formularul de mai jos pentru plasarea unei precomenzi. Un reprezentant din partea clubului vă ca contacta apoi pe e-mail sau la numărul de telefon menţionat în formular.

[contact-form-7 id=”6205″ title=”Comandă Brăţara-Abonament SR Braşov, retur 2019″]

STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari