SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Abonamente pentru sezonul 2019-2020. „Cu Pescaru în echipă și cu Györffy pe extremă!”

2 min read

Ca şi în returul sezonului trecut, abonamentele vor fi de două tipuri: brăţără şi card. Dacă brăţările din primăvară au avut înscris mesajul clar “STEAGU’ SUNTEM NOI!”, cele pentru sezonul 2019-2020, în care aniversăm 80 de ani de la debutul “stegar” în competiţiile oficiale, conţin versurile din imnul clubului prin care sunt celebrați doi dintre cei mai mari “stegari” din istorie, regretații Nicolae Pescaru şi Csaba Györffy.

YouTube player

Cât costă abonamentele?

  • Tribuna a 2-a (toate sectoarele): 150 lei / 100 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari
  • Tribuna 1 (toate sectoarele, inclusiv S – acoperit): 150 lei / 100 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari
  • Tribuna Oficială (Fotolii): 650 lei – se poate achita în două tranșe de 325 lei, una până pe 24 august 2019, cealaltă până pe 7 martie 2020.

Împreună cu fiecare abonament achiziţionat veţi primi un articol promoţional la alegere (eşarfă, cană sau fanion) în valoare de 35 de lei.

Posesorii abonamentelor la Fotolii vor beneficia în cursul meciului și de o apă plată la 0.5, o gustare, și refill-uri nelimitate la cafea și ceai.

Pentru a beneficia de reducere este necesară prezentarea, după caz, a carnetului de elev, legitimaţiei de student sau a talonului de pensie, împreună cu un act de identitate.

La ce meciuri pot intra cu abonamentul?

Vei putea intra cu abonamentul la toate cele 15 meciuri de pe teren propriu din campionat, la meciurile din Cupa României, precum și la meciurile test pentru care clubul va pune în vânzare bilete.

Accesul la Tribuna Oficială cu abonamentul-brățară se va face pe baza listei de abonați. Abonamentele-card vor avea inscripționat numele tribunei unde posesorul are acces.

De unde îmi pot cumpăra abonament?

Abonamentele-brățara se pot achiziționa de la stadionul „Silviu Ploeșteanu” (Tineretului) începând cu meciul test de astăzi, 10 august, cu Cetate Râșnov.

Startul partidei este programat pentru ora 18:00, iar începând cu ora 16:30 puteți cumpăra brățara de la recepția stadionului și ridica totodată și materialul promoțional care o însoțește.

Abonamentele-card vor fi disponibile în cursul săptămânii viitoare. Vom avea de asemenea mai multe puncte în oraș de unde suporterii își vor putea achiziționa abonamentul, fie el brățară sau card. Detalii vor urma în timp util.

Cei care nu pot ajunge la meciul de mâine pot plasa o precomandă pentru abonament completând formularul de mai jos. Un reprezentant al clubului va vă contacta apoi pe mail sau la telefon.

Suporterii aflați în afara țării care doresc să susțină clubul pot apela cu încredere la formular. Vă vom livra abonamentul fără costuri adiționale.

[contact-form-7 id=”6205″ title=”Comandă Brăţara-Abonament SR Braşov, retur 2019″]

STEAGUL RENAȘTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari