SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

VIDEO | Votează golul lunii septembrie și poți câștiga un tricou original + bilete VIP

1 min read
YouTube player

330
Golul Lunii Septembrie

Votarea s-a încheiat. Îți mulțumim pentru participare!


Chiar dacă luna septembrie a fost mai săracă în ce privește numărul de goluri marcate, intensitatea emoțiilor a fost la aceleași cote. Puteți vota până miercuri, 19 octombrie, între două reușite – cea acrobatică a lui Ștefan Răchișan, din finalul meciului cu Sepsi II, și cea plină de sânge rece a lui Carlo Danciu prin care a deschis scorul la Râșnov, în ultimul meci al lunii septembrie.

A doua zi după încheiera perioadei de votare vom anunța suporterul care a câștigat tricoul original de joc și cele două bilete la Tribuna Oficială pentru meciul cu CSO Plopeni de pe 22 octombrie (ora 15:00), din ultima etapă a turului campionatului regulat. Câștigătorul va primi tricoul chiar pe gazonului stadionului Silviu Ploeșteanu înainte de începerea meciului.

Simona Gugiuman – câștigătoarea tragerii la sorți pentru Golul lunii august – primind tricoul oficial din partea portarului Bogdan Căucă – votat de fani drept autorul celui mai frumos al lunii august, înaintea meciului cu FC Odorheiu Secuiesc de pe 17 septembrie / FOTO: Alexandra Moldovan

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari