SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

VIDEO | Kids – Steagu’ din 11 august 2021

2 min read

Primul din cele cinci meciuri jucate sezonul trecut cu cei de la Kids Tâmpa, adversarii din această sâmbătă, a prevestit dramatismul în care avea să fie învăluită seria, cu două partide din campionat decise în timpul suplimentar de joc.

Astăzi vă propunem să retrăim emoțiile primei vizite din ediția 2021/22 pe stadionul ICIM, când urșii și stegarii s-au întâlnit în Turul 2 al Cupei României.

Echipa suporterilor stegari a condus mereu, dar cei de la Kids au reușit de fiecare dată egalarea, a treia oară din penalty în minutul 119.

YouTube player

CEL MAI TÂNĂR MARCATOR STEGAR DIN ISTORIE

În minutul 73, Luca Gomboș a devenit la vârsta de 16 ani și patru zile cel mai tânăr marcator stegar din istorie. Acesta a realizat dubla în minutul 95 al prelungirilor, ridicând scorul la 3-2 pentru SR Brașov.

AU EVOLUAT ÎN ACEA ZI

Kids Tâmpa: Alexa – Stoica, Andrieș, Potecu , Enache – Mitrică, Moldovan – Spătaru (75 Dumitraș), Tenică (18 Zota), D. Popa – Kerekes (63 Moroie)

SR Brașov: Căucă – Godri, Burlacu, Dobrean (84 Brujan) – Crihan, Olteanu (46 Sandu), Iordache, Negotei – Gomboș (113 Kovacs), Cenk (85 Șerban), Răchișan (113 Dedu)

AU MARCAT

A. Moldovan (30), D. Popa (87), F. Dumitraș (pen. 119) / V. Potecu (aut. 6), L. Gomboș (71, 95)

La loviturile de departajare au transformat pentru Steagu’ toți jucătorii: Cristi Burlacu, Sebi Iordache, Dragoș Sandu, Sergiu Șerban și Raul Negotei. De la Kids Tâmpa a ratat doar Răzvan Zota, șut peste poartă.

EROUL TRANSFORMAT RIVAL

În ultima serie a loviturile de departajare a transformat pentru Steagu’ și a calificat echipa în turul următor actualul jucător al echipei Kids Tâmpa, Raul Negotei.

SUSȚINE ECHIPA LA GREU
CA SĂ NE BUCURĂM ÎMPREUNĂ LA BINE

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari