SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Un nou sezon – noi bilete de colecție

3 min read

Derby-ul Țării Bârsei (sâmbătă, 2 septembrie ora 17:00) va prilejui debutul stegarilor în ediția 2023-2024 a campionatului Ligii a 3-a, Seria a 5-a.

Pentru a marca așa cum se cuvine debutul, SR Brașov lansează în acest sezon o serie nouă de bilete de colecție – STEAGU’ ALL-STARS!

Bilete de colecție

Noile bilete ne vor trimite într-o călătorie în timp, pe vremea când colecționam abțibilduri cu fotbaliști în albume frumos colorate. Astfel, am pregătit o serie specială de poze cu 14 fotbaliști legendari ai Steagului pe care le veți putea decupa de pe biletul de acces la fiecare meci de pe teren propriu și lipi într-un album de colecție tip poster, ce va putea fi achiziționat de la stadion cu ocazia meciului de acasă cu KSE Tg. Secuiesc de pe 16 septembrie.

Jucătorul care inaugurează seria este nimeni altul decât Stere Adamache, zis Baronul, cel mai longeviv portar din istoria stegară, cu 310 apariții în toate competițiile.

Puteți vedea aici programul complet al meciurilor din sezonul regulat. La fiecare partidă de acasă (sezon regulat + partea a doua) veți avea ocazia să completați colecția cu un nou stegar emblematic.

Prețuri noi în sezonul 2023-2024

SR Brașov este un club înființat de suporteri în vara anului 2017, menit să ducă mai departe tradiția și spiritul stegar după falimentul FC Brașov.

În acest asentiment, suporterii sunt parte și din activitățile zilnice ale clubului, voluntariatul lor asigurând organizarea fiecărui meci susținut de echipa stegară, atât acasă, cât și în deplasare.

Fie că sunt stewarzi, responsabili cu ordinea și siguranța pe stadion, produc și asigură vânzarea biletelor la casele de la stadion sau transmit în direct pe canalul de YouTube Steagu’TV meciurile echipei favorite, efortul 100% benevol al fanilor menajează clubul de cheltuieli suplimentare, asigurându-se astfel că toate încasările din bilete și abonamente (suporterii voluntari aleg să-și cumpere și ei bilete la fiecare meci) merg spre achitarea cheltuielilor de organizare – ambulanță, medici, firmă de pază și, mai ales, baremul arbitrilor – care în sezonul 2022-2023 s-au ridicat în jurul sumei de 7500 – 8000 lei / meci.

Puteți vedea aici raportul încasărilor și al cheltuielilor pentru fiecare meci jucat acasă sezonul trecut.

Din păcate, scumpirea baremului de arbitraj începând cu sezonul precedent (4500 lei), iar din acest campionat și a altor servicii obligatorii desfășurării meciurilor, ne pune în situația de a fi nevoiți ca din sezonul 2023-2024 să aplicăm o majorare a biletelor de acces pe stadionul Silviu Ploeșteanu, pentru a putea contracara cheltuielie estimate la 8000 – 9000 lei / meci.

  • Tribuna a 2-a: 15 lei (gratuit copiii sub 14 ani însoțiți de un adult)
  • Zona Family – sector acoperit: 45 lei (pe un bilet pot intra doi adulți și maximum 10 copii sub 14 ani + acces pe teren la pauza meciului, dacă vremea permite)
  • Fotolii – sector acoperit: 75 lei

Suporterii au fost mereu alături de club, mai ales în cele mai grele perioadă, și avem încrederea că vor fi înțelegători și în ce privește această decizie. Astfel, biletele pentru meciul cu Cetate Râșnov se vor puteq cumpăra de la casa de bilete a stadionului Silviu Ploeșteanu în ziua meciului, de la ora 15:15.

Sâmbăta aceasta, 2 septembrie, de la ora 17:00, avem oportunitatea să scriem o nouă filă din povestea specială a Steagului și minunaților săi suporteri.

Creat de stegari pentru stegari