SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Toamna puştanilor

2 min read

Copiii Oraşului, acei jucători care în ianuarie şi februarie 2018 veneau laolaltă pentru a ţine Steagu’ sus, vor deveni încetul cu încetul bărbaţi.

Unii dintre ei, cum ar fi atacantul dreapta Carlo Danciu, au ieşit din adolescenţă. Carlito a împlinit 20 de ani pe 30 august şi îl putem considera deja unul dintre oamenii de bază. A pus o centrare pe capul veteranului Romeo Surdu în meciul cu Vediţa Coloneşti, iar cel mai recent a scos penalty-ul din care “stegarii” au deschis scorul la Baloteşti.

Dragoş “Gugu” Popa şi Eduard Renţa mai au un an până la majorat şi bac. Până atunci, speră să adune şi mai multe contribuţii în tricoul galben-negru. Gugu l-a servit în meciul cu Pucioasa pe Marian Cristescu pentru golul decisiv, asta după ce în testele verii a fost unul dintre principalii servanţi. Fundaşul central Edi Renţa, gata să se arunce în faţa oricărui şut, s-a aflat etapa trecută la capătul unei centrări pentru primul gol din cariera sa profesionistă.

Copiii cresc, nu aveţi îndoială, şi e doar o chestiune de timp până vor replica şi alţii performanţa lui David Tălmaciu (17 ani) de a fi titular sub Tricolor.

Cel mai vertiginos de împlinirea majoratului (18 decembrie) se apropie portarul Cristi Căslariu. Portar de reflex şi fără teamă când vine vorba de a-şi băga nasul în ghetele adversarului, Cristi tânjeşte încă după acel prim meci fără gol primit, dar se consolează cu câteva parade care au salvat punct în partidele cu CSU Craiova II şi CS Baloteşti.

Acum i-am evidenţiat doar pe aceştia patru, dar echipa noastră e plină de puştani visători şi muncitori. Ştefan Nicolau (18 ani) are toate şansele să devină decarul la care suporterii “stegari” visează. Acum este titular în echipa Copiiilor Oraşului şi investit de coechipieri cu încrederea de a purta, atunci când situaţia o cere, banderola de căpitan. Dragoş Sandu (17 ani) a bifat etapa trecută la Baloteşti primele minute după o accidentare gravă, dar tenacitatea lui îl va ajuta să depăşească momentul. Adrian Ianovici este următorul la rând să iasă din adolescenţă (20 decembrie) şi, de asemenea, să impresioneze spectatorii.

Pe ceilalţi tineri jucători din lot, cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, îi vom privi îndeaproape în zilele care urmează.

Toţi băieţii noştri, indiferent de vârstă, simt acelaşi lucru atunci când ieste din tunel pe iarba Bartolomeului: că sunt parte a ceva special. Şi asta vi se datorează vouă, celor care veniţi să-i vedeţi şi să-i susţineţi etapă de etapă.

Suntem un oraş, o echipă!

Creat de stegari pentru stegari