SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 1-2 Roşiori | Cronica meciului

3 min read

Un meci în care marile ocazii le-au aparţinut “stegarilor”, aceştia având inclusiv şansa să închidă partida cu un sfert de oră înainte de final, merge în favoarea vizitatorilor, care au întors scorul stabilit în prima repriză de Adrian Stoian (min. 37) dintr-un penalty uşor acordat de arbitru şi o lovitură liberă de la mare distanţă.

Au evoluat: 99. Abi Popa (20 de ani) – 13. Daniel Dumbravă (24), 5. Eduard Renţa (17), 22. Raul Toader (20), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 29. Dragoş Sandu (16) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat: 26. Dragoş Popa (17), 10. Cătălin Grigore (19), 7. Nicolas Antone (16)

Băieţii noştri au intrat bine în meciul de sâmbătă seară, încercând poarta adversă cu câteva şuturi de la distanţă, în vreme ce oaspeţii au creat panică prin două lovituri libere trimise prin faţa porţii. Carlo Danciu a avut cea mai mare ocazie până la gol, când şi-a creat spaţiu în interiorul careului după o serie de driblinguri, finalizarea trecând puţin pe lângă stâlpul stâng.

Deschiderea scorului a venit în minutul 37 după un contraatac devastator purtat în flancul stâng de Horia Popa şi Dani Dumbravă, la capătul căruia s-a aflat latul lui Adrian Stoian. Primul gol oficial al jucătorului sosit în iarnă de la Inter Cristian, şi se părea că noua lui freză e plină de noroc.

Repriza secundă a avut parte în minutul 60 de marea ocazie semnată de meşotistul Dragoş Sandu, care a finalizat acţiunea creată în flanc de Răducan şi Danciu printr-un şut din de la aproximativ 12 metri, care trecut puţin pe lângă stâlpul drept al porţii lui Buşcă.

Însă şansa şanselor de a sigila victoria şi a răsplăti frumoasa atmosferă creată de suporteri a venit în minutul 78. Recuperea lui Antone în terenul advers ne-a pus într-o poziţie favorabilă, iar tringhiul de pase între Danciu – Stîngă – Grigore a dejucat pasul la offside, lăsându-l pe tânărul Antone faţă-n faţă cu Buşcă şi cu multiple opţiuni. Din păcate, opţiunea aleasă de el, şut pe jos, a fost neconvingătoare, Buşcă respingând cu piciorul. Dacă era gol, nu se mai întreba nimeni de ce Antone nu i-a pasat lui Danciu în faţa porţii goale.

Peste numai 3 minute, toată suflarea “stegară” a suferit un şoc la penalty-ul acordat după o neatenţie în flanc a lui Raul Toader, care în încercarea de a se revanşa i-a dat arbitrului motiv să arate punctul cu var.

Liviu Floricel, căpitanul şi cel mai bun om al Roşiorilor, a transformat printr-o scăriţă.

Replica “stegară” a venit prin torpila de la 20 de metri trimisă de Grigore. Din păcate, în minutul 87, acelaşi Floricel trimis o lovitură liberă uşor dictată de arbitru fix sub transversala lui Abi, de la 50 de metri.

Înfrângere amară, dar întâmpinată de suporteri cu lungi ovaţii pentru jucătorii în galben-negru, “Suntem mândri de voi!” încapsulând toate trăirile celei mai stranii sâmbete din această primăvară.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari