SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Situaţia după 7 etape

2 min read

Cel mai anticipat lucru la startul sezonului – desprinderea favoritelor la promovare în fruntea clasamentului – nu s-a întâmplat încă, chiar dacă ne aflăm la mijlocul turului. Turris Oltul Turnu Măgurele şi noi ocupăm locurile 3 şi respectiv 4 în clasament, cu 15 puncte de fiecare parte, la două puncte de liderul surpriză Unirea Bascov (jud. Argeş). U Craiova 1948 (aka Craiova lui Mititelu) îşi face fanii să se întrebe cum naiba au câştigat la noi în etapa a 2-a cu 3-1, oltenii ocupând locul 8, cu 11 puncte. Nu în ultimul rând, CSM Alexandria pare ieşită deja din lupta pentru promovare, după ce echipa neînvinsă în primele 4 etape a cunoscut vinerea trecută a 3-a înfrângere consecutivă, serie care îi plasează acum pe locul 8, cu 11 puncte.

Vezi aici clasamentul detaliat al Seriei a 3-a

Planuri de viitor

Cu 5 victorii şi 2 înfrângeri, “stegarii” ocupă aşa cum am zis mai sus locul 4, urmând să întâlnească în această sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu, chiar liderul seriei. Detalii despre eveniment aici. O mult-dorită victorie galben-neagră coraborată cu eşecuri din partea celor de la Turris (acasă cu Alexandria) şi Filiaşi (deplasare la Bradu) ar face din echipa de sub Tâmpa noul lider.

Mai important însă decât fotoliul de lider, momentan, este să obţinem victoria propusă, mai ales că în startul sezonului nu prea le-am dat fanilor prea multe motive de încântare la meciurile jucate în Bartolomeu – 2-0-2, golaveraj 4-5 arătând linia noastră acasă. Căutăm să ne revanşăm faţă de voi.

În deplasare, însă, am reuşit 3 victorii din 3 posibile, golaveraj 5-0, iar suporterii care ne-au fost alături la Voluntari, Alexandria şi Strejnic nu au regretat timpul petrecut alături de noi. Vă mulţumim din suflet pentru sacrificiu şi devotament!

Câteva statistici cu marcatorii

Vlad Boţia a marcat primul nostru gol în acest sezon, cel victorios din meciul cu FC Pucioasa, tot Duţu fiind primul “stegar” care a marcat 3 goluri în acest campionat – la Alexandria, şi golul de 1-0 acasă cu Flacăra Horezu.

În primele 4 etape, cele 5 goluri “stegare” au fost marcate de 5 jucători diferiţi (Boţia, Avram, Strătilă, Dumbravă, Răchişan). Din acest grup, SS-ul a reuşit “dubla” în etapa a 6-a, când a adus victoria din penalty cu Horezu, în ultimul minut.

Vinerea trecută, la Strejnic cu Astra II, Răzvan Damian a devenit primul jucător defensiv din lotul nostru care a găsit plasa adversă.

______

Hai, Stegarii!

Creat de stegari pentru stegari