SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Recordul de audiență al sezonului | Steagu’ Renaşte prin noi!

2 min read

Sâmbătă, 16 iunie 2018, s-a stabilit recordul de audienţă din acest sezon al stadionului “Silviu Ploeşteanu”. Au fost 1 217 (o mie două sute şaptespreceze) bilete achiziţionate în ciuda norilor negri care flirtau cu înălţimile Ciucaşului şi Postăvarului. Împreună cu multitudinea de copii care au înveselit tribunele (cei sub 14 ani au acces gratuit), asistenţa totală se apropie de 1 500.

Peste arena din Bartolomeu, soarele îşi făcea cu încăpăţânare loc prin pânza alb-gri, dornic să vadă împreună cu lumea care intra pe Poarta Mare cel mai important meci al galben-negrilor din ultimii ani.


Vă mulţumim din suflet tuturor celor care v-aţi achiziţionat bilet sâmbătă, precum şi celor care v-aţi adus piticii la stadion! Încasările în valoare de 15 225 de lei reprezintă o contribuiţie importantă pentru bugetul clubului. Proiectul Steagul Renaşte, înfiinţat pe 14 iulie 2017 de suporterii “stegari” care nu au dorit să-i lase pe aceiaşi “oameni de fotbal” să decidă viitorul galben-negru, s-a bazat din prima zi pe sprijinul financiar al celor din tribune, care prin cotizaţii anuale, donaţii, sponsorizări sau simpla cumpărare a anui bilet de intrare – fie la T2, fie la T1, fie la Fotolii – au asigurat în tur cheltuielile multe şi neştiute care vin odată cu administrarea unui club de fotbal. În retur, implicarea companiei Maurer Imobiliare a asigurat dezvoltarea explozivă a proiectului, consolidarea locului întâi obţinut la finalul lui noiembrie, iar acum intrarea cu un pas în Liga a 3-a a României.

Realizările şi bucuriile au fost peste aşteptări, la fel şi stresul, nervii şi, în unele momente, sentimentul de neputinţă, însă iată-ne acum aici, aproape de finalul unui capitol. Nu-l vom putea scrie pe cel care va urma fără suporteri. Adică fără tine, “stegarul” / “stegara” care citeşte acum aceste rânduri. Fie că vei alege să te implici ca membru cotizant lunar, că vei opta pentru o donaţie sau că de două ori pe lună îţi vei cumpăra bilet la meci, suportul tău va face diferenţa între continuarea existenţei acestui club ca unul al oraşului, al unei familii, sau transformarea lui în ceva ce a mai existat la un moment dat şi care după o vreme a sfârşit în faliment.

Încă o dată, vă mulţumim tuturor pentru prezenţa, susţinerea şi dragostea cu care aţi îmbrăţişat această echipă şi acest proiect de-a lungul întregului sezon! Mai avem un singur meci de câştigat împreună, returul barajului cu Nemere Ghelinţa, de pe 26 iunie 2018 (sâmbătă, ora 17:30, la Ghelinţa, jud. Covasna). Ne vedem la meci

Creat de stegari pentru stegari