SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Ionuț Pârvu: „Putem obține prima victorie din play-off!”

2 min read
Ionuț Pârvu este determinat să obțină împreună cu băieții săi prima victorie din play-off. / FOTO: Alexandra Moldovan

Ziua aceea specială a săptămânii este aici. Astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, Steagu’ înfruntă CS Blejoi, liderul Seriei a 5-a, și toate speranțele stegarilor merg către o victorie care i-ar putea duce pe băieții antrenați de Ionuț Pârvu pe locul doi, care asigură calificarea în semifinalele barajului de promovare.

„Vremea rea din această săptămână ne-a cam stricat programul de pregătire”, a spus antrenorul stegar Ionuț Pârvu. „Însă toți jucătorii apți s-au pregătit bine, cu gândul că astăzi vom juca împotriva liderului autoritar al seriei.”

„Suntem încrezători că dacă vom juca tot meciul așa cum am jucat prima repriză la Râșnov, putem obține prima victorie din play-off!”, a încheiat Pârvu.

Drumul spre Liga a 2-a este încă unul lung și greu, dar galben-negrii pot face azi un pas mare, în ciuda absențelor lui Horia Popa, Eduard Rența și Dragoș Sandu, care sunt accidentați.

După acest meci, pentru echipa de sub Tâmpa urmează alte două jocuri la rând pe teren propriu, cu CSO Plopeni (22 aprilie) și cu Cetate Râșnov (29 aprilie), ambele de la ora 17:00.

Susținerea suporterilor în toate aceste trei meciuri de acasă va fi vitală, iar jucătorii și staff-ul tehnic nu pot concepe atingerea obiectivului în acest play-off fără voi. Împreună putem, și trebuie, să scriem o nouă filă de istorie!

Hai, Steagu’!


Creat de stegari pentru stegari