SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Pentru ultima dată acasă pe anul acesta

2 min read

Când începi să vezi vârfurile înzăpezite ala munţilor, ştii că asta înseamnă un singur lucru: e timpul primelor ture pe Postăva… Ah, scuze… Înseamnă că se apropie sfârşitul turului de campionat!

te invită la ziua aceea specială a săptămânii în care joacă Steagu’!

Un final de tur la fel de palpitant ca primele curse din noul sezon rece. În ciuda incertitudinii financiare, a resurselor limitate şi a multiplelor accidentări şi absenţe, băieţii noştri se regăsesc cu două etape înaintea pauzei de iarnă pe locul 3 în clasamentul Seriei a 3-a din Liga a 3-a, la două puncte de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele, departajat de Flacăra Horezu doar graţie golaverajului un pic mai bun.

13 meciuri, 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 26-16, 26 de puncte

În ce-i priveşte pe adversarii de sâmbătă, Flacăra Moreni ocupă antepenultimul loc (15), cu linia 3-1-9, 9-19, 10 puncte.

Cele trei victorii au venit în ultimele cinci etape, contra Hermannstadt II (2-0 acasă), Viitorul Domneşti (2-0 deplasare) şi Atletic Bradu (3-0 a.). Succesul repurtat în faţa sibienilor pe 26 octombrie a pus capăt unei serii de opt înfrângeri consecutive.

___

Flacăra Moreni în deplasare sezonul acesta

Morenarii au un parcurs absolut atroce pe terenuri străine, pigmentat şi de câteva ghinioane, pierzând fără să marcheze şase din totalul celor şapte meciuri jucate până acum.

7 meciuri, 1 victorie, 6 înfrângeri, golaveraj 2-9

Victoria de la Domneşti, de pe 2 noiembrie, este singura lor amintire plăcută departe de casă. Etapa trecută au învins acasă pe Atletic Bradu cu 3-0.

___

“Stegarii” acasă

Cu 11 puncte pierdute în Bartolomeu toamna asta, “atroce” poate fi considerat şi parcursul nostru.

7 meciuri, 3 victorii, 1 egal, 3 înfrângeri, golaveraj 9-10

Ne-am scos cu prestaţiile din deplasare, iar sâmbătă avem în colimator a doua victorie la rând pe teren propriu, şi a treia în total – după setul la doi administrat Viitorului Domneştei etapa precedentă, precum şi trecerea golaverajului pe plus.

Cu 26 de goluri marcate în cele 13 etape jucate, suntem echipa din top 10 cu cel mai bun atac, Vlad Boţia fiind golgeterul nostru cu şapte reuşite.

___

Până vineri seara, ora 21, puteţi achiziţiona bilete din cinci puncte de vânzare răspândinte prin oraş. Casele se vor deschide la stadion la ora 13:00 în ziua meciului (24 noiembrie).

Tichetele costă 10 lei la T2 şi T1 (acces gratuit pentru copiii sub 14 ani), 50 de lei la Fotolii.

___

#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari