SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mişcarea de joi | Album Foto

2 min read

“Ce faci, puiule?”, se duce Claudiu Cazan cu braţul întins spre Dumi. “Eşti bine?”

“Da. Am fost de dimineaţă la un control. Şi după aceea, cum eram singur acasă, am zis să vin să stau cu voi”.

Cam ăsta era vibe-ul azi pe la 10 şi un pic în holul de sub bătrâna tribună întâi a moşului nostru de stadion. Salut, servus, ce faci – băieţii îşi făceau unul câte unul intrarea în vestiar, echipându-se pentru antrenamentul care urma.

În sala din aripa nordică a lui T1, bravul reprezentant al Facultăţii de Sociologie şi Comunicare, Marian Popescu, era în asentiment cu veteranul portar Daniel Mutu în privinţa meciului de sâmbătă: “cel mai dificil va fi până vom marca primul gol. Vom arăta că am învăţat ceva în urma amicalului cu ei din această iarnă”. În rest, atât Popescu (24 de ani în mai) cât şi Mutu se pregătesc cu aceeaşi intensitate şi determinare pentru a fi pregătiţi oricând situaţia o va cere.

Şedinţei video i-a urmat ieşirea în iarbă, băieţii în all-black semănând cu o gaşcă de copii de gimnaziu fericiţi că orele de mate nu se ţin şi pot sta afară în schimb.

După o scurtă prezentare a programului, i-au dat drumul la treabă. Soarele înalt era completat de brize ocazionale, astfel că exerciţiile pentru străpungerea Liniei Dârvăreanu au fost întreprinse în condiţii optime.

(click pe imagini pentru a le mări)

Sâmbătă, 14 aprilie 2018, de la ora 11:00, “stegarii” vor întâlni în deplasare Inter Tărlungeni, ocupanta locului 4. Pe curând!

Hai, Stegarii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari