SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

JUNIORI | Weekend-ul lui 3-2

1 min read

Cele trei echipe de copii și juniori ale clubului SR Brașov pregătite de antrenorul George Suciu, U-11, U-12 și U-19, angrenate în Campionatul Județean Brașov, au evoluat toate în deplasare în weekend-ul 21-22 octombrie.

Vineri, 21 octombrie, stegarii U-11 au fost învinși la Tărlungeni de Celta Academy cu 2-3, același scor înregistrându-se și sâmbătă la Făgăraș de grupa U-12 în fața celor de la CSM.

Singurii juniori stegari victorioși în acest weekend au fost jucătorii grupei U-19, care au învins, la Tărlungeni, echipa Internațional Brașov cu 3-2 prin hat-trick-ul lui Alexandru Chioașcă.

Cu această victorie SR Brașov U-19 este lider (trei victorii, un egal și o înfrângere) având însă un meci în plus față de principalii urmăritori dinn acest moment, Kids Tâmpa (șapte puncte după două victorii, un egal și o înfrângere).

SR Brașov U-19 înaintea meciului cu Internațional Brașov

Pentru echipa U-19 urmează în această sâmbătă, 29 octombrie, revanșa cu Olimpic Zărnești – singura echipă care i-a învins pe stegari în sezonul actual. Meciul va începe la ora 10:00 pe terenul Școlii Gimnaziale din Vulcan – locul unde stegarii își dispută meciurile de pe teren propriu.


În caz că ai ratat

Creat de stegari pentru stegari