SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

JUNIORI | Începe sezonul și pentru micuții stegari

2 min read

În acest weekend, pe lângă echipa de seniori, grupele de stegari Under 11, 12 și 19, pregătite George Horațiu Suciu, vor intra și ele în acțiune cu ocazia etapei inaugurale a campionatului județean de copii și juniori.

Startul va fi dat de echipa U-12 sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 9:30, contra celor de la CSM Codlea. În aceeași zi, dar de la ora 13:00, stegarii U-19 se vor duela cu Internațional Brașov. Duminică, 15 septembrie, cei mai micuți dintre stegari, grupa U-11, va juca cu ACS Prejmer.

„Așteptările la echipa republicanilor (n. U-19) sunt mari. Pe lângă câștigarea campionatului, ne propunem să oferim primei echipe cel puțin doi jucători care să reprezinte culorile galben-negre mulți ani de acum înainte” – a declarat antrenorul Suciu înainte de startul sezonului.

„La grupele U-11 și U-12 principalul obiectiv este acela de a oferi copiilor spiritul de învingător și mândria de a reprezenta echipa orașului. Odată cu primul meci trăit pe stadion în postura de copii de mingi, aceștia au putut gusta puțin din viața de fotbalist al Steagului. Am putut observa la antrenamente o dorință nemaiîntâlnită de afirmare și, ca un mic detaliu din interiorul vestiarului, cântecele galeriei răsună din glasurile lor.”

George Horațiu Suciu a încheiat spunând că este conștient de provocările ce stau la orizontul noul sezon, dar „ne asumăm acest fapt, ne vom ridica la nivelul lor, încercând chiar să le depășim”.

UNDE SE JOACĂ


Cele trei meciuri vor fi găzduite de terenul de fotbal al Școlii Gimnaziale din Vulcan. În această vară clubul nostru a încheiat un parteneriat cu Asociația Sportivă Vulcan, acesta fiind primul pas dintr-un proiect care dorește să ducă spiritul stegar în rândul cât mai multor școli de fotbal din județul Brașov.

CE COSTURI IMPLICĂ

Toate costurile ce țin de organizarea meciurilor, legitimarea, deplasarea și echiparea copiilor sunt asigurate de clubul SR Brașov. Până la livrarea comenzii de echipament sportiv, micuții stegari din Vulcan vor evolua în vechile lor tricouri galben-negre.


Creat de stegari pentru stegari