SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Interviul Săptămânii | Victor Trucă: „Ascult Eminem înainte de meciuri”

2 min read

Victor Trucă, SR Brașov. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Integralist în partida de marți, de la Blejoi, unde a reușit să marcheze un gol în senzaționala victorie cu 5-4 reușită de stegari în fața liderului Seriei a 5-a, Victor Trucă (21 de ani) a vorbit pentru site-ul oficial al clubului.

După cinci ani petrecuți la Academia Viitorului Constanța și doi ani la FCSB – unde a evoluat atât la juniori cât și la echipa a 2-a a clubului bucureștean, Victor Trucă a debutat în anul 2020 în Liga a 2-a, acumulând până la sosirea sub Tâmpa 26 de apariții la acest nivel pentru Unirea Slobozia și Unirea Constanța.

Deși nu are un jucător favorit, stegarul cu numărul 20 urmărește fotbalul spaniol „pentru tehnica de joc” și se caracterizează astfel: „modest, ambițios, muncitor și competitiv”.


Ce știai despre SR Brașov înainte de a te alătura echipei în iarnă?

Știam că este o echipă cu tradiție, că suporterii sunt mereu prezenți la meciuri și susțin echipa, și am venit la SR Brașov pentru a ne bate la promovare.

Cât de dificilă a fost adaptarea la noul club?

Adaptarea nu a fost deloc grea, deoarece sunt sociabil și sunt obișnuit cu schimbările, jucând la mai multe echipe în ultimii ani. Colegii de echipă sunt foarte primitori și am fost acceptat destul de repede.

După mai multe meciuri fără victorie, ați spart gheața chiar pe terenul liderului. Ce consideri că s-a schimbat în cadrul echipei?

În ultimele două săptămâni ni s-a oferit mult mai multă plăcere la antrenamente și jucătorii sunt mai dezinvolți și liniștiți. Eu sunt un jucător mingicar, căruia i se potrivesc noile antrenamente. Atmosfera este una plăcută și băieții au încredere unii în alții.

Victor Trucă, SR Brașov. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Ai vreun ritual anume înaintea meciurilor?

Îmi place să ascult muzică înaintea meciurilor, deoarece mă liniștește. În special „Till I Collapse” de la Eminem.”

Dorești să le transmiți un mesaj suporterilor?

Vă așteptăm în număr cât mai mare la cele trei meciuri decisive pentru calificarea la baraj, deoarece avem nevoie de susținerea voastră mai mult ca niciodată. Hai, Steagu’!


Primul astfel de meci are loc chiar în această sâmbătă, 6 mai, de la ora 18:00, când stegarii se deplasează la Plopeni pentru întâlnirea cu CSO, echipa aflată pe locul secund, la doar un punct distanță.

Se preconizează prezența unui număr mare de suporteri în tribunele stadionului Gheorghe Șilaev din Plopeni, iar jucătorii sunt determinați să nu vă dezamăgească.


Creat de stegari pentru stegari