SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

INFO | În atenția abonaților

1 min read

Suporterii care și-au rezervat abonamentele până în data de 27 august 2022, inclusiv membrii Patreon eligibili, pot intra la meciul de astăzi, 31 august, cu Sepsi Sf. Gheorghe (ora 17:00), în baza rezervării. Pentru validarea rezervării, este important ca la intrare pe stadion să aveți la dvs. un act de identitate.

Crearea cardurilor-abonament suferă o mică întârziere și din acest motiv ele nu vor putea fi ridicate astăzi în format fizic de la casele de la bilete ale stadionului Silviu Ploeșteanu.

Suporterii își pot rezerva în continuare abonamente personalizate (nume și prenume abonat) până pe 17 septembrie, plățile putând fi efectuate în contul clubului:

Banca Transilvania – RO61BTRLRONCRT0433461101

Beneficiar: ACS SR Municipal Brașov

Detalii de plată: Abonament SR


Abonamentele au următoarele prețuri: 150 lei la T2 și T1 / 500 lei la Tribuna Oficială (Fotolii)


Membrii Patreon cu o vechime de cel puțin un an sunt eligibili și în acest sezon pentru un abonament în baza contribuției lunare. De asemenea, membrii nou-înscriși pe platformă beneficiază de asemenea de abonamentul aferent pragului de suținere ales, cu condiția susținerii contribuției vreme de un calendaristic. În caz contrar, abonamentul va fi anulat.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari