SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

INFO | Adrian Stoian revine în galben-negru

2 min read
Adrian Stoian la finalul meciului SR Brașov – FC Hermannstadt II, de pe 28 mai 2022, care a adus stegarilor salvarea de la retrogradare.

Clubul SR Brașov se bucură că poate anunța, în mod oficial, revenirea fundașului central Adrian Stoian sub culorile galben-negre.

Jucătorul originar din Cristian (jud. Brașov) a debutat pentru echipa suporterilor stegari în martie 2018 și a evoluat neîntrerupt până la finalul sezonului 2019/20.

Pentru Stoian a urmat un campionat la FC Odorheiu Secuiesc (L3), apoi pasul spre Liga a 2-a, la Astra Giurgiu. În timpul perioadei giurgiuvene, turul sezonului 2021/22, Stoian a bifat 14 apariții la nivelul ligii secunde, marcând și un gol în victoria Astrei cu 2-0 contra Coronei Brașov.

Returul acelui sezon l-a găsit pe Stoian punând umărul la salvarea de la retrogradare a Steagului, pentru ca în toamna anului 2022 el să revină în Liga a 2-a, de această dată în tricoul echipei Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Cifrele sunt simetrice: 14 apariții și un gol în victoria cu 4-3 contra celor de la Steaua București.


În timpul celor două perioade stegare Adrian Stoian a acumulat 43 apariții și a marcat 4 goluri. Chiar dacă inițial a fost utilizat ca atacant, el a fost reprofilat ca fundaș central de Florin Stîngă, antrenorul clubului la acea vreme. Stoian a bifat prima apariție de la revenire în testul de vineri, 10 februarie, cu Inter Cristian, când a și marcat un gol în victoria cu 8-0.

Bun venit, meștere!


Creat de stegari pentru stegari