SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Încasări și cheltuieli după meciul cu KSE de pe 18 martie 2023

1 min read

Echipa suporterilor stegari, SR Brașov, a depășit cu ocazia meciului de sâmbătă, 18 martie, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc, bariera celor 4.000 de bilete vândute pe parcursul actualului sezon.

VEZI AICI RAPORTUL BILETELOR AL TUTUROR CELOR 10 MECIURI DIN TOAMNĂ

Totodată, la primul meci acasă al stegarilor pe anul 2023, când echipa și-a asigurat calificarea matematică în playoff, s-a consemnat și cel mai mare număr de bilete vândute până acum, în acest sezon: 530.

Incluzând inviitații și numeroșii copii sub 14 ani prezenți în tribune, victoria stegară cu 3-0 a fost urmărită de aproximativ 650 de spectatori.

Încasările rezultate – bilete, materiale promoționale, donații – s-au ridicat la suma de 5.800 lei, și au acoperit următoarele cheltuieli, în valoare totală de 7.040 lei:

  • barem arbitraj: 4.400 lei
  • servicii de pază și securitate: 1.500 lei
  • asistență medicală: 1.140 lei (ambulanță și al 2-lea medic)

Sperăm ca o dată cu realizarea primului obiectiv, calificarea în playoff, să ne vedem și mai mulți în tribunele stadionului Silviu Ploeșteanu pentru a îndeplini împreună cel de-al doilea țel: clasarea pe unul din primele două locuri și calificarea pentru semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a.

Până atunci, vă mulțumi tuturor celor care ne-ați sâmbătă alături. Împreună suntem un oraș, o echipă!


Creat de stegari pentru stegari