SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Grupa 2005 a câştigat a X-a ediţie a Cupei “Mihai Ivăncescu”

2 min read

Micii “stegari” antrenaţi de doamna Lucia Cormoş-Ghioc au adăugat colecţiei un nou trofeu, după succesul repurtat în ultima etapă a campionatului judeţean pentru categoria lor de vârstă.

Astfel, în finala Cupei “Mihai Ivăncescu” a copiilor născuţi în 2005, pe stadionul ICIM, “stegarii” au învins Corona Braşov, după executarea loviturilor de departajare, cu 5-4.

“Stegarii” au câştigat trofeul dedicat grupei 2005 pentru al 4-lea an consecutiv.

Cele două echipe, care şi în campionat au fost protagonistele unui aprig concurs pentru primul loc, s-au întâlnit şi în primul lor meci la ediţia din acest an a Cupei “Mihai Ivăncescu”, albaştrii Coronei impunându-se cu 3-1 în uvertura Grupei A. Primul succes “stegar” a venit în faţa echipei Celta/Colţea, galben-negrii câştigând cu 5-1. Locul doi în grupă şi calificarea în semifinalele turneului au fost asigurate graţie victoriilor reuşite contra echipelor Viitorul Sf. Gheorghe (5-2) şi Olimpic Cetate Râşnov (9-0).

Pe 20 iunie, “stegarii” au învins Junior Braşov, câştigătorii Grupei A, cu 2-0, calificându-se în finala celei de-a X-a ediţii a Cupei “Mihai Ivăncescu”, acolo unde au dispus pe 21 iunie de rivalii de la Corona cu 5-4 după loviturile de departajare, scorul în timpul regulamentar fiind 0-0.

De la stânga la dreapta: Mihai Balcan (cel mai bun portar al turneului), Andrei Pandel şi Matei Mititelu (cel mai bun jucător al turneului).

Pe lângă reuşita colectivă, “stegarii” Mihai Balcan şi Matei Mititelu au obţinut şi premiile pentru “cel mai bun portar” şi “cel mai bun jucător”, desăvârşind un sezon excelent.

Bravo, “stegarii”!

Creat de stegari pentru stegari