SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către SR Brașov

3 min read
Direcționează 3,5% din impozitul pe venit 2019 către club pentru a susține munca noastră la cel mai înalt nivel atins în prezent de un club de fotbal din Brașov. Și asta doar prin dorința suporterilor stegari de a ține Steagul Sus, după falimentul lui FC Brașov.

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit 2019 către club pentru a susține munca noastră la cel mai înalt nivel atins în prezent de un club de fotbal din Brașov. Și asta doar prin dorința suporterilor stegari de a ține Steagul Sus, după falimentul lui FC Brașov.

3 PAȘI SIMPLI PRIN CARE POȚI AJUTA SR BRAȘOV

  1. DESCARCĂ ȘI TIPĂREȘTE FORMULARUL 230 cu datele noastre deja completate, dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică*.
  2. COMPLETEAZĂ formularul de mână. Nu este necesară atașarea Fișei Fiscale, nici să specifici suma (organele fiscale vor calcula și vor vira banii către club). Nu uita să îl semnezi.
  3. TRIMITE/DEPUNE formularul completat până la data de 15 martie la Administrația Financiară de care aparții. Ai la dispoziție următoarele modalități:
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (lista completă o găsești aici);
  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • folosești serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, accesibil aici.

De ce să direcționezi 3,5%?
Asociația Clubul Sportiv SR Mun. Brașov susține activitatea sportivă a tinerilor brașoveni care doresc să practice fotbal, atât la nivelul de bază (juniori), cât profesionist, fiind singurul club din Brașov care evoluează în primele trei ligi de fotbal. SR Brașov s-a născut în 2017, după falimentul FC Brașov, prin implicarea voluntară a fanilor stegari care nu au dorit să asiste la dispariția fotbalului brașovean. În prezent, avem o echipă de seniori în Liga 3 și grupe de copii/juniori, care necesită susținere vocală și financiară.

Cine poate redirecționa 3,5%?
Orice persoană care a realizat venituri în 2019 din salarii/pensii.
Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV).

Cum poți ajuta mai mult?
A. Orice persoană poate deveni membru cotizant la club, prin platforma online Patreon, unde există 3 tipuri de cotizații lunare: www.patreon.com/srbrasov .
B. Vino la meciurile de acasă, cumpără bilete/abonamente și materiale cu însemnele clubului (disponibile la casele de bilete în zi de meci, în magazinul online sau la evenimente – unde anunțăm anterior prezența unui butic)
C. Spune și altora despre proiectul suporterilor stegari, fii activ online, urmăreste canalele oficiale de Facebook, Instagram, YouTube și distribuie conținutul nostru original.

Declarația Unică* se atașează separat, doar în cazul persoanelor fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale, și disponibilă prin accesarea Spațiului Privat Virtual (SPV).

Datele noastre
Pentru întrebări suplimentare, nu ezita să ne scrii pe email ”hai@srbrasov.ro”.
Dacă ai deja un formular printat, poți completa datele de mână:
Asociația Clubul Sportiv SR Municipal Brașov
Cod de identificare fiscală: 38999192
IBAN: RO61BTRLRONCRT0433461101

MULȚUMIM!

#STEAGULRENAȘTE prin noi!

Creat de stegari pentru stegari