SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Din nou la treabă! | Reunirea lotului şi programul parţial

2 min read

Luni, 14 ianuarie, la ora 13:30, “stegarii” se reunesc la stadionul “Silviu Ploeşteanu” pentru a începe pregătirea returului.

Chiar dacă în decembrie am fost nevoiţi să ne despărţim de majoritatea celor care au dus echipa pe locul 4 în clasamentul Seriei a 3-a, la 5 puncte de primul loc, antrenorii Florin Stângă şi Andrei “Toto” Şanta vor observa începând cu ziua de luni un contingent de aproximativ 30 de jucători în vederea formării lotului.

Horia Popa (25 de ani) va fi cel mai în vârstă jucător prezent la reunire, Andrei “Pisoi” Maxim (24) – de asemenea parte din proiectul Steagul Renaşte din prima zi – urmând a fi şi el prezent. Dintre jucătorii care au evoluat în tur, suporterii îi vor mai recunoaşte pe următorii: Abi Popa (19), Ştefan Nicolau (18), Răzvan Dragomir (18), Adrian Voicu (20), Raul Toader (20), Carlo Danciu (18) şi Daniel Dumbravă (23).

În perioadă următoare vom pune bazele unei echipe formată din puşti locali dornici de afirmare şi, mai ales, de a-şi auzi numele scandat de tribune. Pe cât de grea este misiunea pe care o avem înaintea noastră, pe atât de mare este entuziasmul şi încrederea că putem crea o primăvară memorabilă.

Accesul suporterilor la reunire va fi permis la Tribuna Oficială, sectorul fotolii.

_____

În ceea ce priveşte programul meciurilor test, primul va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 11:00 pe terenul sintetic de la ICIM. “Stegarii” vor întâlni atunci echipa Kids Tâmpa U19.

Vom anunţa următoarele meciuri pe măsură ce se concretizează discuţiile.

___

#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari