SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Bilete de colecție | Steagu’ – Astra II Giurgiu| Et. 13

2 min read

Chiar dacă am lansat campania de bilete online UMPLEM STADIONUL TINERETULUI prin care ne propunem să acoperim costurile de organizare și alte cheltuieli pentru susținerea activității sportive de la SR Brașov, continuăm și seria biletelor de colecție, dar cu modificări de regulament. Citește mai jos cum poți intra în posesia biletelor.

Daniel Răducan vă prezintă Etapa 13

Unul dintre stâlpii de bază ai echipei SR Brașov este fundașul dreapta Daniel Răducan. Datorită stilului său de joc, are numeroase incursiuni agresive în atac, iar banda dreapta este moșia sa. Fost junior al lui FC Brașov, născut pe 16.02.1999, cu numărul 20 pe tricoul de joc, Daniel este un om puternic atât în teren, cât și în afara lui. A venit alături de familia stegară de la Kids Tâmpa.

Cum poți intra în posesia biletului de colecție?

Sunt 2 variante. Acum sau la finalul returului.

ACUM. Toți cei care au cumpărat minim 20 bilete la meciului SR Brașov – Astra II Giurgiu vor primi gratuit biletul de colecție, drept mulțumire pentru eforturile de ajutor. Desigur, toți cei care au cumpărat 20 bilete vor intra automat și într-o tombolă pentru a câștiga un tricou original semnat de atacantul echipei, Robert Elek.

FINALUL RETURULUI. Nu condiționăm pe nimeni în a obține biletele de colecție din ultimele 4 meciuri din retur (cu Plopeni, Astra II Giurgiu, KSE Târgu Secuiesc și Corona). Astfel, vom pune la finalul returului toate cele 4 modele de bilet de colecție, la pachet sau individual, conform acelorași condiții de anul trecut, cu donație minimă de 5 lei.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari