SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

1782 bilete vândute cu Astra II. Umplem Tineretului cu Tg. Secuiesc?

3 min read

Pentru campania Umplem Stadionul Tineretului cu Astra Giurgiu II ați cumpărat 1782 bilete online și 29 produse virtuale. 8511,7 lei încasați au fost trimiși către plata restanțelor fiscale. Astăzi am lansat noul eveniment, pentru meciul cu Târgu Secuiesc. Banii vor merge pentru organizarea ultimelor două meciuri și acoperirea altor costuri. Am detaliat mai jos.

Pentru a doua săptămână consecutivă, ați cumpărat foarte multe bilete online pentru care dorim să vă mulțumim. Efortul vostru financiar ne susține efortul nostru din teren. Deși suntem afectați de pandemie, prin determinarea jucătorilor și a staff-ului tehnic construit în grabă vara trecută, cu toate greutățile și piedicile, astăzi suntem la 1 punct distanță de locul secund care duce la baraj. Despre promovare încă nu putem vorbi. Mai este cale lungă până în Liga 2. Dar suntem pe drumul cel bun, mai ales când vedem mobilizarea voastră pentru bilete online. Am pus noile bilete la vânzare (5 lei), pentru jocul SR Brașov – KSE Târgu Secuiesc. Accesează aici.

Tricoul atacantului nostru Robert Elek a fost câștigat prin tragere la sorți de unul dintre suporterii noștri din Marea Britanie, Ben Lloyd, un constant membru cotizant prin platforma Patreon încă de la lansare acestei modalități de susținere prin cotizație lunară.

Plata restanțelor fiscale

Săptămâna aceasta am plătit 8520 lei la Trezoreria Brașov, pentru acoperirea unei părți din restanța fiscală. Am anunțat de săptămâna trecută planul. Doar prin implicarea voastră, a suporterilor și iubitorilor de sport și dreptate în fotbalul brașovean.

Plata restante fiscale SR Brasov ANAF martie 2021

Produse virtuale la Kids Tâmpa – SR Brașov

Chiar dacă jucăm în deplasare, păstrăm tradiția, iar pe durata jocului din campionat veți putea să ne susțineți în continuare prin cumpărarea unor beri, burgeri și hotdogi virtuali. Încasările vor merge pentru organizarea meciurilor de acasă. Link-ul Bilete.ro urmează să fie activ mâine începând cu ora 13:50.

Kids Tâmpa – SR Brașov este transmis în direct pe canalul de YouTube Steagu’TV mâine de la ora 14:00.

Ce plătim cu biletele online de la SR Brașov – KSE Târgu Secuiesc

De astăzi am pus la vânzare biletele online pentru meciul SR Brașov – KSE Târgu Secuiesc, fiecare în valoare de 5 lei. Cu încasările din etapa 15 a campaniei UMPLEM STADIONUL TINERETULUI, vom acoperi costurile de organizare pentru meciurile cu Tg. Secuiesc și Corona, iar dacă depășim pragul de 3000 bilete online vândute, începem să acoperim costurile cu salariile jucătorilor și/sau continuarea planului de restituire de restanțe fiscale.

TOMBOLA ”TRICOUL DE JOC AL LUI CENK FIRAT”! La un pachet de minim 20 bilete cumpărate, fiecare participant va intra automat după meci în tragerea la sorți pentru tricoul lui Cenk Firat. Câștigătorul va fi anunțat pe email și pe paginile noastre. De asemenea, toți cei care cumpără pachete de minim 20 bilete primesc gratuit „biletul de colecție” al etapei în format digital, din seria pe care o pregătim pentru tot sezonul.

TOMBOLA ”VEZI MECIUL DE PE STADION”! 5 persoane care achiziționează un pachet de minim 10 bilete până joi la ora 23:59 vor intra într-o tombolă specială vineri dimineața pentru a putea veni pe stadion la meciul de sâmbătă însoțiți de încă un prieten. Câștigătorii vor fi anunțați pe email și paginile noastre.

Costul meciurilor de acasă

  • arbitraj: 3.500 lei/meci
  • chirie stadionul „Silviu Ploeșteanu”: 500 lei/meci
  • asistență medicală: 1.000 lei/meci
  • stewarzi/pază/transmisie live: voluntariat/donații

Pe lângă costurile afișate mai sus, toată echipa va trebui să efectueze săptămâna viitoare un nou test PCR (pentru COVID-19), costând 6.000 lei.

Salariile jucătorilor și staff-ului tehnic pentru lunile martie-iunie au un total de 121.000 lei (110.000 lei net și 11.000 lei impozitele). Dacă prezentarea de mai sus v-a activat apetitul pentru numere, salariile reprezintă un cost lunar de 27.500 lei net.

Platforma patreon.com/SRBrasov va reprezenta în continuare unul din pilonii esențiali pentru desfășurarea activității.

Creat de stegari pentru stegari