SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronica | SR Brașov – Astra Giurgiu II

2 min read

După un start bun de an, cu 4 puncte acumulate în primele două partide, SR Braşov a reintrat cu şanse reale în lupta pentru poziţia a doua în Seria 5 a Ligii a 3-a, fiind acum la doar două lungimi în spatele celor de la CS Blejoi.

Sâmbătă, de la ora 14:00, pe Stadionul Tineretului, „stegarii” se vor duela cu Astra Giurgiu 2, care mai mult ca sigur va avea în lot jucători de la formaţia din Liga 1, unde campionatul este întrerupt. Meciul este transmis în direct pe canalul de YouTube Steagu’TV. Însă îl poți vedea și din stadion, de la Tribuna Oficială, unde 5 persoane pot câștiga o invitație dublă. Citește -aici- regulile tombolei. Înscrierile sunt valabile până diseară la ora 23:59.

Despre duelul de sâmbătă, tehnicianul Liviu Nicolae a declarat: „Un meci dificil. Întâlnim o echipă care are în componenţă jucători tineri, dar care evoluează şi la prima echipă. În tur, am reuşit să ne desprindem repede, dar partida s-a încheiat la egalitate. Sper să reuşim să facem un joc bun şi să luăm cele 3 puncte. Altfel, rezultatele bune din primele două confruntări din acest an nu ar avea aceeaşi valoare. Trebuie să îmbunătăţim unele aspecte şi să dăm o consistenţă mai mare jocului nostru. Din punct de vedere al ambiţiei băieţilor nu îmi fac probleme. Au demonstrat la fiecare joc că se bat pentru cele 3 puncte. Rămâne să putem să fim mai dezinvolţi, să scăpăm de această presiune a rezultatelor şi să fim mai consistenţi. Vom lua joc cu joc. Urmează Astra şi depindem mult de ceea ce se va întâmpla sâmbătă în lupta pentru locul 2. Dacă vom reuşi să ne impunem, putem să ne gândim la poziţia a doua, dar eu nu merg atât de departe. Ar fi o greşeală să ne uităm la clasament. Trebuie să ne uităm la noi, la ce trebuie să facem în fiecare meci, să pregătim bine fiecare duel şi să ne îmbunătăţim de la joc la joc”.

Astra Giurgiu II ocupă locul 6 cu 13 puncte. În primele două meciuri din 2021, a pierdut la limită cu 1-0 cu CSO Plopeni (deplasare) și Corona (acasă).

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari