SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronica | FC Pucioasa – SR Brașov

2 min read

SR Brașov va avea de trecut un nou hop în Cupa României. Mâine de la ora 14.30, „stegarii” vor juca la Pucioasa, iar obiectivul este clar, calificarea în turul 4 al competiţiei.

Liviu Nicolae: „Obiectivul este calificarea în turul următor al Cupei României. Am reuşit să culeg informaţii despre formaţia din Pucioasa. A făcut un joc bun la Craiova în etapa precedentă a Ligii 3, au avut şi un penalty ratat. Vom întâlni o echipă care va face totul pentru a câştiga. Până acum, toate grupările au dat maximum în meciurile cu noi. Asta ne bucură, pentru că aşa putem creşte, putem progresa. Noi trebuie să ne facem treaba. Nu pot să spun că există o favorită. E un meci de Cupa României, se poate întâmpla orice. Le-am transmis băieţilor, obiectivul nostru este să mergem mai departe. Mi-aş dori să ne impunem în 90 de minute, pentru că deja se simte o oboseală. Am încredere că toţi cei care vor intra pe teren vor da totul pentru a ne impune”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

„Ne dorim să ne calificăm. Sperăm că în turul următor vom avea o echipă din Liga 2 şi vom putea juca pe «Tineretului» cu spectatori în tribună. Obiectivul nostru pentru această competiţie este să aducem la Braşov o formaţie de Liga 1 şi să îi bucurăm pe fanii noştri. Sper că vom continua pe linia pe care am început. Sunt foarte mulţumit de implicarea băieţilor în antrenamente şi în jocuri. Aceşti băieţi nu au făcut o pregătire centralizată şi au avut doar 6-7 antrenamente împreună înainte de startul sezonului, astfel că rezultatele de până acum sunt bune. Situaţia de la început nu a fost cea mai fericită, sperăm să rezolvăm lucrurile pe parcurs. Cel mai important acum este să ne calificăm în turul 4 din Cupa României. Este o competiţie care mie îmi place şi sunt convins că echipa noastră va da totul pe teren la Pucioasa”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.

În precedenta rundă, Steagu’ s-a calificat la masa verde din cauza imposibilității de organizare a jocului de la Zărnești, echipă care a avut 6 jucători depistați pozitiv la testarea Covid19, iar în prima rundă „stegarii” s-au calificat la loviturile de la 11 metri pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc.

A TREIA TESTARE FĂRĂ POZITIVI


SR Brașov a efectuat a treia testarea periodică RT-PCR și ne bucurăm să vă anunțăm că, la fel ca în precedentele, toate rezultatele au ieșit negative pentru jucători și staff.

COMANDĂ ABONAMENTUL

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari