temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci-test

SR Brașov 0 - 1 Oțelul Galați
21 iul. 2018 - 11:00stadionul din Tărlungeni

Pierdem cu 1-0, după ce în repriza secundă fostul „stegar” Marius Matei a profitat de o nesincronizare a apărării. A fost o prestaţie bună a echipei, băieţii având ocazii bune de gol în ambele reprize.

 


AVANCRONICA

O schimbare de program face ca primul meci-test al verii să îl disputăm contra fostei campioane a României Oțelul Galați, echipă de asemenea renăscută din dragostea suporterilor. Ultima întâlnire între „stegari” și „oțelari” a avut loc pe 7 martie 2015, la Galați, ultimul sezon în prima ligă pentru ambele echipe, scorul final fiind 1-1.

Gălățenii au încheiat sezonul precedent al Ligii a 3-a pe locul 3 în Seria 1, cu următoarea linie de clasament la finalul celor 28 de meciuri: 17-9-2, golaveraj 55-15 (cea mai bună apărare din serie), 60 de puncte, la 8 distanță de primul loc.

Roș-alb-albaștri se află în cantonament la Tărlungeni între 16-25 iulie, meciul de sâmbătă urmând a se juca pe stadionul de acolo. Partida a fost inițial programată pe „Silviu Ploeșteanu”, însă ploile din aceste zile și însămânțarea recentă a gazonului ne obligă să procedăm la protejarea suprafeței de joc.