temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci Test

SR Braşov 2 - 1 Corona Braşov
25 iul. 2019 - 18:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

Deşi Diego Alupoaie a speculat devreme (min. 4) o nesincronizare a defensivei noastre, băieţii în galben-negru au reuşit să ofere o prestaţie consistentă, reuşind să întoarcă scorul până la pauză, graţiei golurilor marcate de Marian Cristescu (min. 15) şi Horipa Popa (min. 31).

Au evoluat: 94. Octavian Potocoavă (20 de ani) – 19. Răzvan Dragomir (17), 23. Adrian Stoian (21), 22. Raul Toader (20), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (41), 6. Marian Cristescu (34), 10. Ştefan Nicolau (18) – 17. Horia Popa (25), 7. Dragoş Popa (17), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza a 2-a: 1. Cristi Cîşlariu (18) 26. Marius Babeiu (34), 4. Cenk Firat (27), 5. Eduard Renţa (17), 3. Adrian Ianovici (17)

Danciu şi Stîngă au jucat rapid un out în jumătatea adversă, iar Nicolau, dintre doi adversari, a furnizat o pasă excelentă în careu pentru Gugu Popa, a cărui centrare pe jos, în careul mic, a fost reluată în plasă de Cristescu.

Meciul a avut parte de multe intrări tari, care au sfidat deseori limita regulamentului, astfel că rarele faze de poartă au necesitat concentrare maximă.

„Stegarii” au continuat să joace cu presing agresiv, fapt ce le-a permis lui Cristescu şi Danciu să obţină o nouă posesie periculoasă în jumătatea Coronei, finalizată de Horia Popa cu un şut frumos, de la 15 metri, în colţul lung al porţii lui Moldoveanu.

Carlo Danciu a dus scorul la 3-1 cu 5 minute înainte de pauză, din pasa lui Gugu Popa, dar golul a fost just anulat pentru offside. 

După pauză, tot „stegarii” au avut ocaziile de gol mai mari. Portarul Vladimir a deturnat spectaculos lovitura de cap a lui Cristescu, iar câteva minute mai târziu a fost salvat de transversală la o reluare a lui Dragoş Popa. 

Cîşlariu a respins tot ce era necesar din careul nostru, iar şuturile de la distanţă ale jucătorilor Coronei nu i-au pus nici un fel de problemă. Albaştri nu s-au bucurat prea mult de golul egalizator marcat de Popescu, şi această reuşită fiind corect semnalizată în offside.

S-a încheiat 2-1, echipa care îmbină perfect pasiunea, tinereţea şi experienţă ieşind bineînţeles învingătorare.

_____

Dream team-ul Coronei Braşov, asamblat pentru a trece val-vârtej spre Liga a 3-a în sezonul viitor, va înfrunta în această zi de joi pe Copiii Oraşuluicei care pe teren şi în tribune duc mai departe tradiţia „stegară”, după falimentul FC-ului de acum doi ani.

Accesul la meciul de joi seară în Tribuna 1, Tribuna a 2-a și Tribuna Oficială de pe stadionul „Silviu Ploeșteanu” se va face în baza unei donații financiare menită să sprijine tratamentul fostului jucător „stegar” și actual antrenor al CSȘ Brașovia, Adrian Drăgănoiu, care suferă de cinci ani de zile de scleroză laterală amiotrofică..