temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci Test

SR Braşov 4 - 2 Rapid Bucureşti FNG
14 iul. 2019 - 18:00Stadionul Silviu Ploeşteanu (Tineretului)

„Stegarii” antrenaţi de Florin Stîngă au reuşit prima victorie a verii, 4-2, în faţa Rapidului susţinut de fanii de la T2-ul giuleştean.

 

Marian Cristescu, cu câte un gol în fiecare repriză, Adrian Stoian şi Raul Toader au semnat reuşitele braşovene, în vreme ce Zamfir a reuşit dubla giuleştinilor în repriza secundă.

Băieţii în galben-negru au dominat autoritar prima oră din meci, vişiniii reuşind să echilibreze situaţia pe final, când „stegarii” au trimis în teren câţiva jucători extrem de tineri, precum Mihnea Moroe, Grigore Voicu, Adrian Ianovici, Luca Gomboş şi Cristi Balcan – ultimii doi în vârstă de 14 ani, dar care au reuşit totuşi să creeze şi ei momente alerte la poarta vizitatorilor.

Pentru noi, acest meci a fost încununarea unei săptămâni extrem de dificile, pe parcusul căreia existenţa echipei a atârnat de un fir de aţă.

Din fericire, am reuşit să onorăm ziua de 14 iulie, cea a startului proiectului #SteagulRenaşte, atât cu o victorie pe teren, cât şi cu un succes administrativ, conducerea clubului ajungând la acorduri cu toţi foştii jucători şi membri ai staff-ului tehnic, precum şi cu majoritatea actualilor jucători.

Ne-am bucurat în această duminică de un meci gălăgios, graţie ambelor galerii, antrenant şi spectaculos, graţie ambelor echipe, şi am redescoperit, toţi cei prezenţi pe „Silviu Ploeşteanu”, în ciuda vijeliei care a trecut prin Bartolomeu cu o oră şi jumătate înainte de meci, că fotbalul, în esenţa lui, nu e despre bani şi trofee. Am demonstrat, cu toţii, că fără inimă şi ambiţie nici măcar nu poţi spera să exişti.

Le mulţumim de asemenea şi tuturor suporterilor care au contribuit cu jucării, haine şi rechizite la consolidarea spiritului comunităţii. Copiii de la Fundaţia Bucuria Darului vor fi încântaţi de toate cadourile care s-au strâns la stadion cu ocazia meciului, voluntarii centrului urmând să le transporte de la stadion la sediu în cursul zilei de luni.

Pentru „stegari”, pe plan sportiv, urmează antrenamente zilnice, cu un posibil nou meci test în această duminică. Pe plan administrativ urmează consolidarea şi definitivarea planurilor iniţiaţe spre finalul săptămânii recent încheiate.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

_____

Pe 14 iulie, duminică, de la ora 18:00, stadionul Silviu Ploeşteanu va găzdui un nou meci gală, când echipa suporterilor „stegari” va înfrunta echipa suporterilor rapidişti de la T2, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului.

Cu ocazia acestui meci vom celebra doi ani de la startul proiectului #SteagulRenaşte, precum şi 80 de ani de când FC Braşov, sub denumirea Uzinele Astra Braşov, debuta în competiţiile oficiale.

Biletele pentru acest meci încep de la 15 lei (T2 şi T1) şi ajung la 50 lei (Fotolii). Ele se pot achiziţiona de la stadion în ziua meciului începând cu ora 16:00, şi online accesând acest link.

Echipa suporterilor rapidişti a promovat în această vară în Liga a 4-a, câştigând Seria a 2-a a Ligii 5 Bucureşti cu 9 puncte avans. Echipa alb-vişinie a câştigat 16 din cele 18 meciuri disputate, pierzând doar unul, marcând 72 de goluri şi încasând 16.

În viitoarea ediţie a Ligii a 4-a Bucureşti giuleştenii vor avea un sezon de foc, Steaua şi Carmen fiind doar doi dintre adversarii care ţintesc promovarea.