temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci Test

SR Brașov 0 - 1 Petrolul Ploiești
04 iul. 2019 - 18:00stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului)

„Găzarii” ne-au învins în minutul 90 grație penalty-ului transformat de Sergiu Arnăutu, pe care portarul Cristi Balcan (14 ani) a fost aproape de a-l apăra.

 

Copiii Orașului au început testul cu Petrolul într-o atipică stare ofensivă, Florin Stîngă, Rareș Enceanu și Horia Popa ratând în primele 12 minute deschiderea scorului. Apostolachi a fost la post pentru șuturile lui Stîngă, din careu, și Enceanu, din afara careului, Horia trimițând cu capul peste poartă din șase metri.

Oaspeții au oferit replica la poarta lui Maxim în minutul 19, Mario Bratu șutând peste transversală de la 16 metri. Peste numai un minute, același număr 8 petrolist a semant cea mai mare ocazie a reprizei, lovind stâlpul stâng cu un șut de la 12 metri.

Cele două echipe tinere au continuat să joace într-un ritm susținut până spre minutul 30, „stegarii” manifestând o anumită dominare în fața divizionarei secunde. „Găzarii” au început apoi să mute jocul tot mai mult spre poarta „stegară”, însă apărarea ermetică a galben-negrilor nu le-a permis să mai creeze pericol până la fluierul pauzei.

La reluare, „stegarii” s-au dedicat în totalitate defensivei, rezistând cu brio atacurilor tot mai intense lansate de ploieșteni. Și când jucătorii de câmp au fost depășiți de minge – lucru rar – a intervenit piciorul salvator al tânărului portar Cristi Cîșlariu, care în minutul 85 a refuzat deschiderea scorului.

În acel moment „stegarii” îi aveau deja în teren pe Alex Mitroi (15 ani) și Luca Gomboș (14 ani fără o lună), peste numai un minut aceștia fiind acompaniați de Alex Toderașcu și portarul Cristi Balcan, ambii 14 ani. Copiii au arătat mult curaj și tupeu, iar Cristi a fost chiar aproape de a para lovitura de pedeapsă din minutul 90 prin care Arnăutu a semnat victoria oaspeților.

A fost, peste toate, o evoluție solidă a brașovenilor, care au demonstrat o creștere în nivelul de exprimare și atitudine.

Pe 14 iulie, de la ora 18:00, „stegarii” revin în iarba de pe stadionul Silviu Ploeșteanu, când vor înfrunta echipa de ligă a 4-a Rapid București Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, susținută de suporterii vișinii din T2ul giuleștean.

_____

Aniversarea celor 80 de ani de la debutul „stegar” în competițiile oficiale continuă pe 4 iulie, de la ora 18:00 cu meciul SR Brașov – Petrolul.

Cvadrupla campioană a României şi tripla câştigătoare a Cupei, Petrolul, vine pe 4 iulie la Braşov, pe stadionul Silviu Ploeşteanu, pentru un meci eveniment contra echipei suporterilor „stegari”, SR Braşov.

Confruntările Steagu’ – Petrolu’ datează din 1957, când cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată în campionat, iar meciul din ziua de joi, 4 iulie, este posibil doar datorită dragostei de care „stegarii” şi „găzarii” au dat dovadă în cele mai grele momente, nelăsând cluburile mult iubite să devină doar istorie.

Biletele pentru SR Braşov – Petrolul încep de la 15 lei (gratuit copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult) şi se pot achiziţiona deja online accesând acest link (click aici).

Biletele se pot emite şi în format fizic în centrele partenere din Brașov ale iabilet.ro: Flanco Brașov Coresi, Cărturești Brașov (Mureșenilor 20), Cărturești Carrefour (Calea București 107), Perfect Tour (Piața Sfatului 12-14), Uman Brasov (Mureșenilor 3), IQBox Telekom Coresi și IQBox Telekom Kaufland (Calea București 112).

În ziua meciului se vor putea achiziţiona de la casele de bilete de la stadion începând cu ora 17:00.

Un oraş, o echipă. Steagul Renaşte prin noi!