temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Cupa României, Turul 2

Măgura Cisnădie 2 - 0 SR Braşov
14 aug. 2019 - 17:30stadionul Textila (Cisnădie, jud. Sibiu)

 

Una peste alta, în ciuda ratărilor şi a momentelor bune arătate, rămâne o înfrângere ruşinoasă la Cisnădie, în Turul 2 al Cupei României. Ne cerem scuze.

La a 120-a apariţie sub culorile galben-negre, Romeo Surdu a ratat cele mai multe şi mai mari ocazii ale noastre, după ce gazdele au făcut 2-0 în primul sfert de oră prin Adrian Stoia.

Cisnădienii s-au mai apropiat de poarta noastră în debutul reprizei secunde, când Potcoavă a respins o lovitură liberă bătută la rădăcina stâlpului stâng.

„Stegarii” au căutat mai departe golul care să-i readucă în joc, dar nici Horia Popa, nici Florin Stîngă, şi nici Bogdan Neculăescu – ultimii doi cu şuturi din poziţii bune din interiorul careului mare – nu au reuşit să aducă bucuria.

Măgura putea face chiar 3-0 pe final, însă imprecizia lor ne-a salvat de un scor şi mai umilitor.

Umili trebuie să fim la rândul nostru în lunile care urmează, dacă dorim ca ceea ce am început să construim în această vară să aibă o dezvoltare armonioasă.

Faptul că în primele două etape ale campionatului jucăm acasă cu doi adversari tari – Progresul Spartac ’44 şi FC Pucioasa – trebuie văzut ca provocarea necesară pentru a ajunge acolo unde visăm cu toţii: tot mai sus.

_____

Primul meci al sezonului 2019-2020, în care aniversăm 80 de ani de la debutul „stegar” în competiţiile oficiale, îl vom disputa miercuri, 14 august, de la ora 17:30, la Cisnădie (jud. Sibiu), în Turul 2 al Cupei României.

Cei de la Măgura Cisnădie au încheiat ediţia precedentă de campionat pe locul 2 în Liga a 4-a Sibiu, având următoarea linie de clasament: 26 de meciuri jucate, 21-3-2, golaveraj 127-24 (cel mai bun atac din judeţ).

În Turul 1 al Cupei României, Măgură au eliminat cu 3-2 pe vecinii de judeţ FC Avrig, care au evoluat sezonul trecut în Liga a 3-a, optând ca în ediţia 2019-2020, din cauza problemelor financiare, să se retragă în Liga a 4-a.

Anticipăm ca accesul pe stadion să fie gratuit.