temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci-test

SR Braşov 3 - 1 KSE Tg. Secuiesc stema KSE Targu Secuiesc
28 iul. 2018 - 11:00stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” reuşesc prima victorie a verii, impunându-se cu 3-1 graţie golurilor marcate de Emanuel Popa (asistat de Strătilă), Sorin Strătilă (a.d. Răchişan) şi, în repriza secundă, de Cristi Cocan.

Băieţii noştri au ratat un penalty la scorul de 2-0, SS-ul nimerind transversala în finalul primei reprize. Covăsnenii au putut reduce diferenţa la un singur gol în a doua repriză, însă nici ei nu au fost mai precişi de la punctul cu var, trimiţând pe lângă poartă.

 


AVANCRONICA

În ultima sâmbătă din iulie vom întâlni echipa de ligă a treia KSE Tg. Secuiesc, care în ediţia trecută s-a clasat pe locul 9 în Seria 1, cu următoarea linie de clasament după 28 de meciuri: 12-6-10, golaveraj 69-45 (al 3-lea cel mai bun atac din serie), 42 de puncte – la doar patru distanţă de locul patru.

Cu covăsnenii ne-am mai întâlnit într-un meci test la începutul anului, pe 24 februarie, învingându-i cu 3-2 pe terenul secund al bazei din Tg. Secuiesc.

La pauza acelui meci conduceam cu 3-0 graţie golurile marcate de Horia Popa, Emanuel Popa şi Alin Damian (penalty), gazdele reducând diferenţa în minuele 65 şi 89.

Iată mai jos golul de 1-0, înscris de Horică direct din corner.