temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci Test

SR Brașov 2 - 3 ACSM Codlea
01 aug. 2021 - 12:00Stadionul „Metrom”

„Stegarii” antrenați de Tiberiu Ghioane și Robert Elek debutează în sezonul 2021/22 cu un meci test pe stadionul Metrom, în compania campioanei județene din ediția precedentă, ACSM Codlea.

Meciul din această duminică, 1 august, ora 12:00, va fi prima ocazie pentru suporteri și juctori de a se revedea după reuniunea ce a avut loc vinerea trecută la stadionul „Silviu Ploeșteanu”.

Bilete online, menite să suțină activitatea echipei, găsiți disponibile aici. Costă doar 5 lei, iar la zece bilete achiziționate intrați în tombola pentru noul model de tricou ce va fi purtat în acest sezon.

#SteagulRenaște prin noi!


CUM A FOST?

După o primă săptămână de antrenamente „stegarii” au debut în meciurile de pregătire în fața a circa 200 de spectatori care au creat o atmosferă încântătoare toate cele 90 de minute.

În teren, însă, campioana județeană en-titre a fost mai activă în debutul meciului, luând un avantaj de două goluri în minutele 10 și 12. „Stegarii” au avut șansa de a reveni în joc printr-un penalty, dar Cenk Firat a tras mult peste. Tot Cenk a redus diferența cu doar două minute până la pauză, reluând o minge liberă în careu după un corner.

Repriza secundă a debutat cu o mare ocazie „stegară”, însă în loc de 2-2 s-a făcut 3-1 pentru Codlea puțin minute mai târziu, vizitatorii fiind mai bine poziționați la un corner. Până la final brașovenii au căutat egalarea, dar au putut marca o singură dată, prin Răchișan, din penalty, ratând alte câteva ocazii.