temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Meci-test

SR Braşov 2 - 0 Cetate Râşnov
18 aug. 2018 - 18:00stadionul "Silviu Ploeştenau" (Tineretului)

În ultimul test al verii ne-am impus cu 2-0 în faţa Cetăţii Râşnov, graţie golurilor reuşite de Emanuel Popa şi Alexandru Avram la extremităţile partide, în minutele 8 şi 81.

Meciul care a prilejuit prezentarea lotului cu care vom forţa promovarea în viitorul sezon a început bine pentru „stegari”, aceştia creându-şi destule ocazii în prima repriza, „Defensiva Dârvăreanu” (n. antrenorul Cetăţii) fiind străpunsă după o eroare a fundaşului râşnovean Sorin Marin, a căruit lovitura de cap a fost interceptată de Ema Popa, acesta lobându-l apoi pe Mihok.

Scorul a rămas neschimbat până la pauză, şuturile lui Boţia şi Răduţoiu neputând să-l bată pe Mihok, în vreme ce ghiulea lui Răzvan Damian a trecut pe lângă vinclu.

Repriza a doua i-a găsit pe râşnoveni cantonaţi în jumătatea noastră de teren, fostul „stegar” Alex Vîrlan încercându-l pe Abi Popa cu un şut de la distanţă din lovitură liberă.

Băieţii noştri au încercat să-şi revină din starea de apatie, iar în ultimele zece minute insistenţele lui Alex Avram au putut fi stârpite doar prin fault, arbitrul dictând corect penalty. Acelaşi Avram a insistat să execute lovitura de pedeapsă, şi nu a dezamăgit, stabilind scorul final la 2-0.

Ca aspecte pozitive ale reprizei a doua, pe lângă gol, notăm şi calmul băieţilor noştri în momentele dominării râşnovene.

 


AVANCRONICA

Râşnovenii au încheiat sezonul precedent al Ligii a 3-a pe locul 7, la mijlocul Seriei 1.

De la iniţierea proiectului Steagul Renaşteîn vara anului 2017, şi până acum am disputat două meciuri-test contra Cetăţii Râşnov, ambele încheiate cu acelaşi scor: 2-1. Pe 7 decembrie 2017, în ultimul meci al anului, rezultatul a fost în favoarea râşnovenilor, iar pe 17 februarie 2018 avantajul ne-a aparţinut.

Vezi mai jos rezumatul ultimei confruntări.