temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 9-a

CS Baloteşti 2 - 3 SR Braşov
19 oct. 2019 - 15:00Stadionul Central

„Stegarii” au reuşit să se impună la capătul celui mai dramatic meci al sezonului de până acum, obţinând astfel prima victorie în deplasare din acest campionat.

Atitudinea ofensivă cu care au început meciul Copiii Oraşului nu a rămas fără impact pe tabelă. Horia Popa a reuşit o dublă în minutele 22 şi 28, iar Edi Renţa a stabilit scorul pauzei când a reluat cu latul, din colţul careului de şase metri, o centrare din corner a lui Firat Cenk – co-autor şi la golul din minutul 28.

Carlo Danciu a obţinut penalty-ul transformat de Horia, şi tot el şi-a văzut o scăriţă peste portar respinsă de pe linia porţii. Cenk, Adrian Stoian şi Marian Cristescu au ratat alte mari ocazii „stegare” în primele 45 de minute, scorul putând şi mai drastic.

La reluare, „stegarii” nici nu au apucat să transpire şi deja şi-au văzut avantajul comfortabil anulat de dubla lui Constantin Greblea din minutele 49 şi 50. Fantoma meciului jucat de FC Braşov la Baloteşti în primăvara lui 2017, când „stegarii” au condus cu 2-0, controlau jocul, dar tot au fost egalaţi, începea să ne bântuie.

Ieşiţi din amorţeală, băieţii în galben-negru au reuşit să se organizeze mai bine defensiv la viitoarele atacuri. Dar momentele dramatice nu au lipsit. O lovitură de cap din careul nostru a întâlnit încheietura transversalei cu stâlpul drept al porţii lui Căslariu. Puţin mai târziu, tânărul Căslariu (17 ani) a reuşit să agaţe pe linia porţii o lovitură de cap trimisă peste el, dar mingea a ajuns în picioarele unui adversar, la 6-7 metri în careu. Edi Renţa, celălalt tânăr „stegar” (17 ani) a respins de pe linie şutul care ne-a făcut pe toţi să ne ţinem respiraţie.

O victorie cât se poate de meritată a băieţilor noştri în final, care ne dă speranţe pentru ceva va urma

 

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Echipa roş-albastră a retrogradat la finalul sezonului 2018-2019 de pe penultimul loc al Ligii a 2-a.

Ilfovenii au avut un retur dezastruos, reuşind o singură victorie şi două egaluri, încheind primăvara cu 7 înfrângeri consecutive.

Cei de la Baloteşti ne-au fost adversari în sezonul 2016-2017 al ligii secunde. A fost atunci 4-2 pe „Silviu Ploeşteanu” şi 2-2 în deplasare, după ce am condus cu 2-0.