temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 8-a

SR Braşov 1 - 1 CSU Craiova II
12 oct. 2019 - 15:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” au pus stop sâmbătă seriei impecabile pe care craiovenii o aveau în ultimele patru meciuri, lovitura de cap din minutul 88 a fundașului central Adrian Stoian aducând un gol extrem de meritat.

Băieții în galben-negru au început mai bine meciul, Marian Cristescu semnând prima ocazie cu un cap din șase metri care s-a dus în plasa laterală. Vizitatorii au echilibrat pe parcurs, iar în minutul 30 au profitat de o serie de indecizii ale defensivei noastre, ajungând în careu și determinându-l pe arbitru să arate penalty. Indiferent cât de injustă considerăm decizia, scorul s-a făcut 1-0 pentru alb-albaștri, Octavian Popescu transformând fără vreo emoție. Puteam să egalăm pe final de repriză, când Răzvan Dragomir a reluat cu capul, dintr-o poziție dificilă, extrem de puțin pe lângă stâlpul drept al porții adverse.

Repriza a doua am început cu mult elan, dar oltenii au fost aproape de a ne face misiunea aproape imposibilă, când pe un contraatac au nimerit stâlpul stâng al porții lui Căslariu. „Stegarii” au accentuat presiunea la poarta adversă, reclamând chiar și două lovituri de la 11 metri: una la un duel al lui Danciu cu portarul, și una la un henț. Până la urmă centrarea lui Ștefan Nicolau l-a găsit în colțul careului de șase metri pe Adrian Stoian, a cărui lovitură de cap a găsit plasa cu toată opoziția defensivei adverse.

Același Stoian a salvat de pe linia porții un șut, după ce Căslariu reușise în prealabil să încetinească un atac printr-un plonjon în ghetele adversarului. S-a încheiat 1-1, și băieții au beneficiat de un standing ovation la ieșirea de gazon. Începem să sperăm.

 

_____

Copiii Oraşului întâlnesc azi una dintre revelaţiile actualului sezon. Oltenii au pierdut ultimul meci pe 6 septembrie, acasă, cu Cetate Râşnov (1-3), iar de atunci au reuşit 4 victorii la rând, primind numai 2 goluri.

 

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Oltenii, care îşi joacă meciurile de acasă pe stadionul Extensiv, au încheiat sezonul trecut pe locul 8, având următoarea linie de clasament: 30-11-10-9, golaveraj 50-39, 43 de puncte.

Echipa noastră nu are amintiri plăcute de la confruntările din toamnă şi primăvară, fiind învinsă în ambele partide.