temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 7-a

Astra Giurgiu II 0 - 1 SR Braşov
05 oct. 2018 - 15:00stadionul Conpet (Ploieşti)

Golul reuşit de fundaşul central Răzvan Damian în minutul 44 a făcut diferenţa într-un meci în care ambele echipe au avut ocazii mari de a înscrie.

După ce Astra II Giurgiu a fost aproape să profite de două erori individuale ale defensivei noastre, „stegarii” au replicat timid prin Strătilă, la a cărui pasă în gura porţii a ajuns primul portarul advers şi nu Boţia. Pe finalul primei reprize, braşovenii puteau sigila cele trei puncte. Golului lui Damian urmându-i o mare ocazie ce l-a avut în prim-plan tot pe Strătilă, doar indecizia lui între a pasa şi şuta salvând gazdele e la încasarea golului de 0-2.

În repriza secundă, băieţii în galben şi negru au fost iarăşi aproape de mult doritul gol doi, Boţia şi Dumbravă ratând în situaţii de unu contra unu. Gazdele au fost forţate de apărarea noastră să recurgă la şuturi de la distanţă, poarta lui Abi Popa nefiind însă periclitată. Dramatismul din finalul meciului a fost precedat de incursiunea lui Boţia în careul gazdelor, salvate atât de arbitru – care nu a acordat penalty la brânciul asupra lui Duţu – cât şi de portarul care a blocat continuarea fazei.

Un ultim corner i-a adus pe toţi echipierii Astrei în careul nostru, inclusiv portarul implicându-se în duelul aerian. O minge recentrată în faţa porţii a fost reluată cu capul în transversală de un jucător în alb, „stegarii” respingând apoi pericolul.