temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 7-a

FC Voluntari II 3 - 2 SR Braşov
04 oct. 2019 - 15:00Stadionul "Gheorghe Dincă"

„Stegarii” au avut un meci greu sâmbăta trecută la Voluntari. Pe o ploaie torențială care a căzut pe tot parcursul meciului, brașovenii s-au văzut conduși cu 2-0 la pauză.

Gazdele au deschis scorul în minutul 33, lui Căslariu lipsindu-i câțiva milimetri pentru a respinge o lovitură de cap bine plasată din marginea careului de 6 metri, iar cu un minut înaintea pauzei au majorat dintr-un penalty.

Frustrant este că nu numai trei minute înainte, Carlo Danciu a fost și el implicat într-un incident similar în careul advers, dar tratat fără interes de arbitrii.

Imediat după reluare, ilfovenii au făcut 3-0 printr-un șut superb de la 18 metri.

„Stegarii” nu s-au descurajat, iar în minutele 75 și 85 s-au apropiat de obținerea unui punct extrem de meritat, grație dublei veteranului Marian Cristescu. 

Din nefericire, tragerile de timp ale gazdelor au fragmentat teribil meciul în ultimele sale 10 minute, iar „stegarii” nu au reușit să marcheze mult anticipatul gol trei.

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Ilfovenii ne-au fost adversari şi în sezonul trecut, pe care l-au încheiat pe locul 11 cu următoarea linie de clasament: 30-11-7-12, golaveraj 39-44, 30 de puncte.

În tur am reuşit să-i învingem în deplasare cu 1-0, prin golul marcat de fostul fundaş central Răzvan Damian. Meciul retur s-a încheiat 0-0, în ciuda marilor ocazii create de tinerii jucători „stegari”.