temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 6-a

SR Braşov 0 - 1 Flacăra Moreni
28 sept. 2019 - 17:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” au intrat la pauză în deficit de numai un gol, şi asta graţie, în primul rând, inspiratelor intervenţii ale tânărului portar Cristi Căslariu (18 ani).

Cea mai mare ocazie a noastră a fost semnată de Horia Popa în minutul 24, când căpitanul „stegar” şi-a văzut de la 25 de metri respins de sub transversală de către Denis Duţă (17 ani).

Peste zece minute, Edi Renţa (17 ani) a văzut unica sa eroare defensivă dând naştere golului, fiind surprins de un dribling în tuşă. Niculăescu a primit mingea în poziţie de finalizare în careul nostru, Căslariu neavând timp să deturneze şutul perfect al morenarului.

După pauză, ocaziile la cele două porţi au fost rare. Singura care a adus în tribune speranţe pentru un egal a fost creată în ultimul minut al prelungirilor de nou-intratul Cenk Tosun. Din păcate, după o trecere excelentă de ultimul fundaş, „stegarul” a ratat şutul cu stângul.

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Morenarii au reuşit să întoarcă nefastul start din sezonul trecut chiar pe terenul nostru, învingându-ne cu 2-1.

Au reuşit în final să evite confortabil retrogradarea, clasându-se pe locul 12, la 13 puncte avans de pericol, având următoarea linie: 30-12-4-14, golaveraj 38-48, 40 de puncte.

Băieţii antrenaţi de Gabi Paraschiv vor înfrunta miercuri, 14 august, în Turul 2 al Cupei României, pe FC Pucioasa.