temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 5-a

CSM Slatina 3 - 0 SR Braşov
20 sept. 2019 - 17:00Stadionul 1 Mai

Un meci aşteptat cu mult entuziasm s-a terminat într-o stare diametral opusă pentru noi.

Am cedat goluri la începutul ambelor reprize, Vasile Gheorghe şi David Oprescu speculând în minutele 7 şi 48 starea nostră de visare şi neatenţie. „Stegarii” au început să conteze în ofensivă abia pe finalul primei reprize, când Marian Cristescu şi-a văzut un şut din interiorul careului blocat de portar la colţul scurt, apoi o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri reţinută.

Băieţii noştri au replicat destul de repede după încasarea celui de-al doilea gol, dar lovitura de cap a aceluiaşi veteran Cristescu a fost respinsă de portar cu un reflex frumos.

Horia Popa nu a reuşit să şuteze cum trebuie în minutul 70, dintr-o poziţie bună, şi nici Cristescu nu a putut peste câteva minute să imprime suficientă putere unei lovituri de cap din şase metri. Dragoş Popa şi Adrian Stoian au trecut şi ei pe lângă revenirea în meci, dar tot plasa noastră a fost cea scuturată de Capătă, în minutul 80, cu un cap din şapte metri, fără şanse pentru Căslariu.

O înfrângere multe prea drastică pentru modul general în care a decurs meciul, dar poate că necesară pentru a-i determina pe „stegari” să conştientizeze importanţa de a fi concentraţi 90 de minute pe misiunea lor.

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Slătinenii, în lotul cărora se află fostul „stegar” Cătălin Grigore, au mărşăluit sezonul trecut prin Liga a IV-a Olt, câştigând toate cele 34 de meciuri, marcând 175 de goluri şi primind numai 12.

Deşi nou-promovată, echipa CSM Slatina va fi una din pretendentele la promovare. În pregătiri au pierdut greu, 1-3, cu echipa de ligă secundă Rapid Bucureşti, şi au surclasat cu 3-0 pe Unirea Bascov.

Echipa antrenată de Mihai Ianovschi a disputat şi un tur în Cupa României, fiind eliminată de o altă colegă de serie, Vediţa Coloneşti.