temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 4-a

SR Braşov 2 - 2 Vediţa Coloneşti
14 sept. 2019 - 17:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” au ratat victoria în primul meci al lunii septembrie pe teren propriu, remizând 2-2 cu nou-promovata Vediţia Coloneşti (jud. Olt).

 

În prima repriză, Horia Popa a venit cel mai aproape de gol, când a trimis mingea cu capul peste portar, dar acesta a reuşit să o reţină pe linia porţii. Braşovenii au practicat un joc frumos în primele 45 de minute, utilzând din plin flancurile, iar Danciu a revenit cu o mare poftă de joc după suspendarea luată în Cupa României, închegând acţiuni periculoase pe banda dreaptă împreună cu Daniel Răducan.

După pauză, Romeo Surdu a fost servit ideal de Marian Cristescu în faţa porţii, dar şi-a văzut şi el reluarea din şase metri reţinută pe linia porţii de portarul Florin Şerban. Nu a mai ratat ţinta în minutul 52, când a trimis cu capul în gol centrarea lui Danciu.

Peste doar patru minute, o acţiune solitară purtată de Stoian din propriul careu l-a pus pe Surdu în rolul de servant, dar şutul lui Ştefan Nicolau de la aproximativ opt metri a fost respins, din nou, de pe line, da data asta de Savu.

Din păcate, băieţii noştri s-au retras tot mai mult după această fază, permiţând echipei adverse o prezenţă constantă în preajma careului porţii lui Tavi Potcoavă. Contraatacurile pe care mizam nu s-au întâmplat şi, în cele din urmă, aglomeraţia aceasta a condus spre acordarea unei lovituri de la 11 metri în favoarea vizitatorilor, în minutul 71 Potcoavă a fost deviat în transversală execuţia lui Gheorghe Aria, dar mingea a ricoşat la acelaşi număr 7 oltean care nu aveau cum să rateze din cinci metri, cu poarta goală.

Încasarea golului i-a trezit pe galben-negri, care în minutul 82 au luat iar conducerea, graţie şutului violent pe colţul scurt al aceluiaşi Romeo Surdu. Faza premergătoare acestui gol fusese semnalizată în offside de asistentul de pe partea Tribunei a 2-a, dar arbitrul a anulat decizia pentru că pasa către Surdu primise mingea de la un adversar.

Din păcate, victoria ne-a scăpat în minutul 90 din cauza neatenţiei şi a ezitării la un corner advers, Achim reluând cu capul din colţul careului de şase metri.

Un egal dezamăgitor în cele din urmă, mai ales că am arătat o mulţime de lucruri frumoase în acest meci. Dar, din păcate, am fost penalizaţi la maximum pentru momentele în care am fost mai puţin lucizi. În încercarea de a rămâne pozitivi ne gândim că suntem totuşi neînvinşi pe teren în acest campionat, fapt pe care ne propunem să-l menţinem de actualitate şi după dificilele etape din următoarele două săptămâni.

Astfel, pe 20 septembrie, vineri, vom întâlni în deplasare echipa celor de la CSM Slatina, care în ciuda statutului de nou-promovată a câştigat trei din primele patru meciuri ale actualului sezon. Vom încheia luna tot sub un apus de soare în Bartolmeu, şi tot de la ora 17:00, contra celor de la Flacăra Moreni, care de asemenea s-au bucurat de un început pozitiv de campionat.

Ştim că aveţi aşteptări mari faţă de noi. Vă rugăm să ne acordaţi şi aceeaşi răbdare, pentru că împreună cu afecţiunea cu care înconjuraţi clubul meci de meci, zi de zi, vom reuşi să ajungem la ritmul pe care ni-l propunem şi noi.

Hai, Stegarii!

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Atletic Bradu (jud. Argeş) a retrogradat la finele sezonului trecut de pe locul 13 (10-3-17, golaveraj 49-63, 33 de puncte) însă iniţiase de ceva timp mutarea la Coloneşti şi fuziunea cu echipa din Liga a 4-a, care a încheiat sezonul pe locul 11 în campionatul judeţului Olt.

Ambiţiile celor de la Vediţa Coloneşti sunt mari, fapt evocat şi de calificarea în Turul 2 al Cupei României, după 3-1 pe terenul celor de la CSM Slatina, o altă echipă cu pretenţii în viitorul campionat.