temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 2-a

SR Braşov 1 - 0 FC Pucioasa
31 aug. 2019 - 18:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

O degajare a fundaşului central Adrian Stoian adânc în terenul advers a fost recuperată de Marian Cristescu, care la finalul un-doiului iniţiat cu Dragoş Popa a deschis scorul pe „Silviu Ploeşteanu”, în seara de sâmbătă.

 

Golul marcat de veteranul mijlocaş „stegar” în minutul 12 a fost singurul valid al meciului. În minutul 40, acelaşi Cristescu relua în gol o pasă cu capul a lui Horia Popa, dar poziţia sa în afara jocului a limitat diferenţa de scor la un singur lor.

Dacă în prima repriză „stegarii” au controlat confortabil meciul, acordându-le dâmboviţenilor puţine momente în preajma porţii lui Potcoavă, în repriza secundă cei de la FC Pucioasa au forţat răsturnarea situaţiei, defensiva „stegară” trebuind să fie mereu pe vârfuri.

S-a lăsat liniştea peste stadion în minutul 69, când Edi Renţa a simţit cum mingea îl loveşte în mână în propriul careu. Toate privirile s-au îndreptat către arbitru, însă acesta a lăsat jocul să continue, considerând involuntară conexiunea mingii cu mâna tânărului nostru fundaş central. Pe contraatacul iniţiat în acelaşi minut am fi putut face 2-0, dar pasa lui Cristescu nu a a fost finalizată de Răchişan aşa cum ne doream.

Peste doar un minut, cartonaşul roşu direct văzut de Edi Renţa ne-a pus în inferioritate numerică pentru ultimele 25 de minute ale meciului. T2-ul a suplinit prin spirit absenţa fizică din teren a unui „stegar” şi am supravieţuit dramatismului din final pentru obţinerea primei victorii din sezonul în care aniversăm 80 de ani de la debutul „stegar” în competiţiile oficiale.

Pe 7 septembrie pornim în prima deplasare a campionatului, la nou-promovata CS Blejoi, iar pe 14 septembrie, sâmbătă, revenim pe „Silviu Ploeşteanu” pentru confruntarea cu o altă nou-promovată, Vediţa Coloneşti, una din echipele cu ambiţii mari în această serie. Ambele meciuri vor începe de la ora 17:00

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Contra dâmboviţenilor am debutat în sezonul trecut, fostul „stegar” Vlad Boţia aducându-ne victoria cu 1-0 în ultimul sfert de oră.

În retur, cea mai tânără echipă braşoveană din istorie a surprins pe toată lumea, conducând cu 2-0 pentru a se mulţumi în final cu un 2-2 anticipat de puţini.

Dâmboviţenii au încheiat sezonul trecut pe locul 6, cu linia 30-13-6-11, golaveraj 59-40, 45 de puncte.