temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 14-a

SR Braşov 2 - 1 Astra II Astra Giurgiu 2
22 nov. 2019 - 14:00Stadionul "Silviu Ploeşteanu" (Tineretului)

„Stegarii” au câştigat al 3-lea meci consecutiv al sezonului şi ultimul acasă din acest tur.

După câteva oportunităţi create în primul sfert de oră, turcul Cenk Firat (27 de ani) a deschis scorul în minutul 21. Acesta s-a mişcat în careu mai repede decât toţi ceilalţi, pentru a relua din întoarcere, de la aproximativ 10 metri, mingea respinsă de portarul Maximilian Popa la un prim şut al lui Carlo Danciu.

Vizitatorii au fost aproape de egalare peste numai un minut, când Goodness a fost găsit nemarcat în careul nostru şi a şutat puternic, dar Cristi Căslariu (18 ani pe 18 decembrie) s-a ţinut tare pe picioare şi a blocat. 

Astralii au restabilit egalitatea în minutul 25, când Dragoş Gheorghe s-a inflitrat în careul nostru, pe zona centrală, şi a şutat din apropiere la vinclu.

Carlo Danciu (20 de ani) şi-a creat o ocazie imensă când a suflat de două ori mingea adversarilor, dar odată ajuns faţă-n faţă cu Popa n-a mai avut luciditate de a finaliza. Tot Carlo şi-a văzut golul marcat pe final de repriză anulat pentru un offside corect semnalizat de arbitru.

„Stegarii” au ieşit de la vestiar la fel de hotărâţi şi inspiraţi pe partea ofensivă. Cu un minut înaintea împlinirii unei ore de joc, Ştefan Răchişan (21 de ani pe 23 decembrie) a urmărit o lansare a lui Cenk, a preluat bine şi apoi l-a depăşit spectaculos pe Charles, finalizând pentru 2-1 cu un şut pe sub portar.

Finalul de meci a fost intens, cu astralii căutând egalarea, dar nereuşind să găsească soluţii în faţa liniei noastre defensive compusă din Daniel Răducan (20 de ani), David Tălmaciu (17), Adrian Stoian (22) şi Raul Negotei (20), şi coordonată de Cristi Căslariu.

_____

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

În ciuda numelui, Astra II îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Strejnic, lângă Ploieşti.

Le-am luat 6 puncte sezonul trecut celor de la Astra II, victoria cu 3-0 de pe 9 martie 2019 fiind prima reuşită în retur de cea mai tânără echipă braşoveană din istorie.

Astralii au încheiat sezonul pe locul 10, având următoarea linie: 30-11-7-12, golaveraj 47-51, 40 de puncte.