temadacerbis
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out

Etapa a 13-a

Tractorul Cetate 0 - 2 SR Braşov
16 nov. 2019 - 14:00Stadionul Cetate (jud. Dolj)

Băieţii noştri au dominat 90% din meci, singurele momente mai consistente ale gazdelor venind în ultimul sfert de oră, dar contraatacurile noastre rapide şi defensiva calmă au menţinut avantajul stabilit în minutele 51 şi 71 de reuşitele lui Florin Stîngă şi Adrian Stoian.

Cristescu a semnat prima mare ocazie chiar în minutul 4, când a trimis cu capul puţin pe lângă vinclu. Tot el va mai rata o mare ocazie pe final de primă repriză, Danciu şi Cenk având şi ei oportunităţi bune în primele 45 de minute.

După ce acelaşi Cristescu a ratat în debutul reprizei secunde o ocazie similară cu cea din startul meciului, Florin Stîngă a găsit ţinta în minutul 51, finalizând cu capul centrarea lui Cristescu.

Negotei (din plonjon cu capul) şi Danciu (şut peste) au precedat reuşita lui Stoian din minutul 71, care a trimis cu capul la colţul lung o centrare a aceluiași Marian Cristescu. Tinerii Adrian Ianovici şi Dragoş Popa au ratat şansa de a majora în ultimele 10 minute, dar suntem încântaţi de acest 2-0 obţinut pe un teren greu şi contra unei echipe care pierduse doar un meci pe teren propriu în acest sezon.

______

Rezervă-ţi online abonamentul brăţară sau card pentru toate cele 15 meciuri de acasă din sezonul 2019-2020 la Seriei a III-a din Liga a 3-a.

Preţurile sunt următoarele:

  • 150 la T2 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 150 lei la T1 – redus la 100 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari în baza carnetului de elev, legitimaţiei de student sau talonului de pensie;
  • 650 lei la Fotolii – achitabil în două tranşe de 325 lei – prima până la 24 august 2019, a doua până pe 21 martie 2020, data primului meci acasă din retur.

Pentru fiecare abonament achiziţionat clubul îţi oferă un cadou în valoare de 35 lei. Poţi alege dintre eşarfă, fanion sau cană.

Completează formularul de mai jos pentru a-ţi rezerva abonamentul, iar un reprezentant al clubului te va contacta pentru a intra în posesia brăţării sau cardului

_____

Echipa comunei doljene Cetate a reuşit promovarea după un baraj dramatic cu Unirea Brînceni (jud. Teleorman): 0-0 în deplasare şi 1-0 acasă.

Nici drumul din campionat nu a fost lipsit de suspans. „Tractoriştii” de pe malurile Dunării au terminat pe locul 2 sezonul regulat, la 4 puncte în spatele celor de la Dunărea Calafat, devansându-i apoi în play-off cu numai un punct.